Fragmente tulburătoare din jurnalul Mădălinei Manole. Artista credea că fusese blestemată: "Mi s-au legat cununiile"

 Oana Pantazi
.

Mădălina Manole jurnal. Astăzi, Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani. Din păcate, ziua de 14 iulie nu a rămas una aniversară, ci a devenit una comemorativă, deoarece artista s-a sinucis chiar de ziua ei… Scrisoarea de adio a artistei, jurnalul ei, dar și câteva filmări făcute publice atunci de Petru Mircea, soțul ei, dau fiori și acum, la 12 ani de la moartea dramatică a Mădălinei Manole.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 14 iulie se împlinesc 12 ani de când Mădălina Manole a încetat din viață… chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Ulterior, scrisoarea de adio și jurnalul ei secret, făcute publice de către Petru Mircea, au fost contestate de familie, însă Parchetul București le-a recunoscut veridicitatea. Conform jurnalului ei, Mădălina credea în horoscop, în destin, dar și în blesteme, fiind convinsă că avea cununiile legate…

26615_10150128510855459_3791928_n-Copy26615_10150128510855459_3791928_n-Copy

Mădălina Manole credea că fusese blestemată

Mădălina Manole jurnal. Pe 14 iulie, exact în ziua în care împline 43 de ani, Mădălina Manole a decis să încheie socotelile cu viața, probabil pe fondul unei adânci depresii postpartum, într-o perioadă în care dispăruse și din lumina reflectoarelor.

Conform însemnărilor din jurnalul făcut public de soțul ei, Mădălina Manole nu doar că credea în destin și în forțe supranaturale, dar căuta răspunsuri în horoscop și în cărțile de tarot. Artista tânjea după iubire și și scria că „cununiile legate', fiind convinsă că fusese blestemată. Acesta a fost, de altfel, și motivul pentru care artista a căutat ajutor și răspunsuri la întrebări la parapsihologi. Însemnările fuseseră făcute în anii 2002, 2003, 2005.

Citește și: Dan Negru, mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole. Ce i-a transmis fiului artistei, de ziua lui: „Atât puteam’

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj dureros a postat fratele artistei:„Nu l-am văzut de când…

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței:„Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât

Citește și: Mesajul de adio pe care Mădălina Manole l-a scris cu puțin timp înainte să-și ia viața: „Nu mă judecaţi, mergeți înainte!'

Nu ştiu cine m-a blestemat, dar se pare că vine pe filieră maternă', i-ar fi spus Mădălina Manole psihologulului Lucian Iordănescu în 2003. De altfel, Lucian Antohi, prietenul şi confidentul Mădălinei, a dezvăluit, în emisiunea „Happy Hour', că artista consulta constant şi o ghicitoare în cărţi de tarot, notează libertateapentrufemei.ro.

„Mădălina a fost la un domn care i-a ghicit în cărți. Și i-a spus că are cununiile legate', iar ea zicea: Uite, are dreptate, nu o să mă mai mărit', povestea Lucian Antohi, despre o întâmplare petrecută în 2002-2003.

Cu toate acestea, artista fusese căsătorită, cu compozitorul Șerban Georgescu, iar pe 8 iunie 2009 s-a măritat cu Petru Mircea, devenind mama unui băiețel în același an.

Mădălina Manole, fragment din jurnal

Iată ce nota Mădălina Manole în jurnalul pe care l-a ținut între anii 2002 și 2005:

„EU CASA CĂSĂTORIEI

– nu se leagă NIMIC

– mi  s-au legat cununiile!!!'

CASA PROFESIEI

– reluare de colaborare în nesiguranță temeri

– anevoioasă cu cuțitul la gât'

CASA SĂNĂTĂȚII

– intervenție

– probleme legate de despărțirea unor prieteni

– RISC DE ACCIDENT!!

– moment de labilitate, diminuare de discernământ

– provocări!! de instabilitate (blestemul!!!)

CASA NEBUNULUI

– stare angoasă

Într-o altă notare, din 2005, Mădălina vorbește despre previziunile pe care i le făcuseră cărțile de tarot în dragoste și carieră.

(13 septembrie 2005) EU

– despărțire (nepotrivire de caracter costum  prea strâmt pentru mine')

– profesional – bărbat (figura dionisiacă) (relație profitabilă)

– șanse de colaborări

– propunere plan de familie

– relație pe STRĂINĂTATE (avertisment) (primesc dar nu știu să dau !! )

– plecare cu părere de rău

– an greu, cu multă muncă, lipsește încărcătura AFECTIVĂ.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton