Fotografii nemaivăzute cu regina Elisabeta a II-a, publicate de Casa Regală. Ce semnifică bijuteriile purtate de ea

 Dumba Gabriela
.

Casa Regală a publicat pe Instagram două fotografii nemaivăzute cu Regina Elisabeta, chiar în ziua înmormântării Majestății Sale, pe 19 septembrie. În una din poze, fosta suverană apare alături de familia ei, respectiv mama, tatăl, sora și soțul său, regretatul Prinț Philip, care a murit anul trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Casa Regală a Marii Britanii a publicat ieri, 19 septembrie 2022, în timpul funeraliilor, două fotografii nemaivăzute cu Regina Elisabeta a II-a.

307439756_481643823604244_6033361799744720186_n307439756_481643823604244_6033361799744720186_n

Regina Elisabeta a II-a, fotografii în premieră

Una dintre cele două fotografii publicate de Casa Regală Britanică face parte dintr-un album de familie și nu a fost arătată niciodată până acum publicului larg.

Este vorba despre o poză în care apar regina Elisabeta, soțul ei, ducele de Edinburgh, părinții suveranei și sora acesteia, prințesa Margareta.

O altă imagine pe care Casa Regală a arătat-o celor care o plângeau pe monarhă o înfățișa în timpul unor drumeții pe care le făcea în ținuturile sălbatice ale Scoției.

Ce semnifică bijuteriile purtate de regina Elisabeta la ultima ședință foto

În ziua înmormântării, a fost făcută publică ultima fotografie oficială cu Regina Elisabeta a II-a, chiar înainte de înmormântare. Palatul Buckingham a postat această imagine în semn de omagiu pentru suverană.

În această fotografie, regretata suverană apare zâmbind larg, îmbrăcată într-o ținută bleu, una dintre culorile în care s-a afișat des în public.

Bijuteriile au ocupat întotdeauna un loc deosebit în sufletul suveranei, așa că acestea nu puteau lipsi din ultima ei fotografie oficială. Regina Elisabeta a II-a și-a accesorizat ținuta bleu cu un colier de perle, precum și cu o broșă deosebită.

Acestea nu au fost alese la întâmplare și au o semnificație sentimentală specială pentru ea. Mai exact, ambele bijuterii prețioase au fost primite chiar din partea lui George al VI-lea, tatăl Reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Ce semnifică macii roșii pe care îi poartă în piept cei din Familia Regală Britanică

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham. Gafa făcută de prima Doamnă a României la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată ieri în Capela Saint George împreună cu soțul, tatăl, mama și sora ei.

Coroana și sceptrul au fost scoase din sicriu, astfel încât suverana să poată coborî în mormântul de sub Capela Saint George „ca un simplu suflet creștin'.

Mama Regelui Charles a devenit cel de-al 12-lea monarh britanic înmormântat la Windsor și a ales încă din timpul vieții ca sicriul ei să fie lângă cele ale membrilor familiei sale.

Marea Britanie continuă să fie în doliu și după înmormântarea Reginei Elisabeta. Charles al III-lea a decretat pe 9 septembrie, a doua zi după deces, că va fi respectată o perioadă de doliu de până la șapte zile de la înmormântare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton