Ce răspuns a dat Anghel Damian când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose: "Nu poate fi exprimată în cuvinte"

 Laciu Andreea
.

Anghel Damian și Theo Rose se întâlnesc acum față în față în podcast-ul lui Codin Maticiuc de pe Youtube. Cei doi trăiesc de câțiva luni o frumoasă poveste de dragoste, dar s-au ferit cât au putut de mult să dezvăluie detalii despre relația lor. Însă, cu ocazia lansării serialului Clanul de la Pro TV, au decis să apară împreună și să discute public, printre altele, inclusiv despre relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cei doi s-au iubit timp de mai mulți ani cu foștii parteneri de viață, Alex Leonte și Lia Bugnar, dar au pus capăt acelor relații. Apoi soarele a răsărit pe strada lor din nou, odată cu proiectul Clanul de la Pro TV. Deși au încercat să își ascunsă povestea de dragoste, au fost surprinși în cele din urmă în timp ce se sărutau pe stradă.

anghel-damian-1anghel-damian-1

Ce a dezvăluit Anghel Damian despre Theo Rose

Anghel Damian a decis să facă mai multe dezvăluiri despre relația cu Theo Rose, în podcast-ul lui Codin Maticiuc, dar și despre proiectul cinematografic pentru care lucrează împreună. Atunci când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose, regizorul a avut o reacție neașteptată.

Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta', a declarat Anghel Damian, în podcastul lui Codin Maticiuc.

Citește și: Ce relație are acum Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, după ce s-a cuplat cu Theo Rose:„A fost un drum lung de lecții'

Citește și: Cum a reacționat Misty când s-a întâlnit cu Andreea Bălan la un eveniment monden: „Nu mai este…'

Citește și: Lia Bugnar, reacție ironică după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian, fostul ei iubit, formează un cuplu: „Scandalul care a pus pe jar”

Citește și: Prințesa Charlotte, moment memorabil la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Ce i-a șoptit la ureche fratelui ei, George

Ce suferință a ascuns cântăreața

Tot în același interviu, Theo Rose a mărturisit că viața de dincolo aparițiile publice nu este una atât de plină de veselie precum lasă ea să se înțeleagă. A dezvăluit că a ascuns de ochii fanilor, dar și ai presei, multe momente dificile prin care a trecut de-a lungul timpului.

„Am păstrat în sufletul meu momente care m-au durut, praguri pe care a trebuit să le depășesc, știi. Am spus care a fost rezultatul final, dar nu tot procesul prin care a trebuit să trec”, a recunoscut Theo Rose, în podcast.

Theo Rose, mesaj pentru cei care îi critică relația

Cântăreața a fost destul de tranșantă cu toți cei care au pus-o la zid din cauza poveștii de iubire pe care o trăiește acum alături de Anghel Damian.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că o ști el mai bine de ce și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus. Și n-am mancat rahat. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum, nu’, a spus Theo Rose pe Instagram, conform Cancan.

Sursă foto: Facebook, Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton