Fotografii de colecţie – Mihai Petre şi Elwira Duda ne-au prezentat-o pe Catinca de Sărbători

 Florentina Liutic
.

An de an, de Crăciun, revista Viva! a fost prezentă în casele vedetelor pentru „a lua pulsul Sărbătorilor şi a vă spune poveşti magice. Iată povestea pictorialului pe care Mihai Petre si Elwira Duda l-au realizat impreuna cu Catinca, fetita lor!

 

Mihai Petre pare un tip inflexibil, dar norocul nostru a fost că are un „punct slab: pe Elwira şi pe Catinca, aşa că, de dragul fetelor lui, coregraful a acceptat să pozeze împreună pentru Viva!, anul trecut, de Crăciun.

 

Mihai şi Elwira ne-au vorbit atunci despre povestea lor de dragoste, despre pasiunea lor comună, despre familie, dar şi despre cum le-a schimbat existenţa apariția micuței Catinca în viețile lor, după 12 ani de relaţie, perioadă în care dansul a fost pe primul loc.

 

Atât Mihai, cât și Elwira recunoșteau că li s-au schimbat prioritățile și că acum pun mai mult preț pe familie. „Ceea ce simți când petreci timp cu copilul tău nu are termen de comparație, spunea atunci Mihai. Singura „complicaţie care ar putea interveni în viaţa lor în perioada Sărbătorilor este, momentan, limba de adresare către Moş Crăciun, fiindcă micuţa vorbeşte atât română, cât şi poloneză, punân-du-şi inclusiv tatăl în dificultate. Noroc că limbajul dansului e universal…

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton