Loures îi calcă pe urme mamei sale, Madonna. Ultimele ei fotografii au stârnit mari controverse

 Lăstun Ana Maria
.

Lourdes Leon, fiica Madonnei, este lipsită de inhibiții! La 24 de ani, tânăra realizează multe pictoriale pe care le postează pe Instagram, acolo unde fanii o laudă. Apariția sa extrem de sexy a pus pe jar Instagram-ul, iar rochia pe care Lourdes a ales-o lasă totul la vedere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lourdes Leon este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe Instagram, iar fiica Madonei a moștenit foarte multe atuuri de la mama sa. De la frumusețe, lipsa de inhibiții și nonconformism, cele două se înțeleg de minune pentru că seamănă din numeroase privințe. Dacă de multe ori Lourdes își surprinde fanii prin ipostazele provocatoare în care se afișează, de data aceasta, fiica Madonnei a plusat!

Madonna este mama a șase copii, iar cei biologici- Lourdes Leon și Rocco Ritchie îi seamănă din foarte multe puncte de vedere. De multe ori, la evenimente și decernări de premii, Madonna a decis să vină însoțită de Lourdes cu care are o relație de prietenie, mai mult decât una clasică de tipul mamă-fiică.

Citește și: Madonna, de nerecunoscut la 62 de ani! Cum a fost surprinsă de paparazzi, la câteva luni după ce a apărut în baston

Citește și: Madonna a publicat o fotografie controversată cu fiica ei. De ce a fost criticată Lourdes

Citește și: Madonna merge în baston, dar a pozat provocator. Cum arată în lenjerie intimă, la 62 de ani

Citește și: Madonna, fotografie rară cu cei şase copii ai săi. Cum arată familia artistei, în formulă completă

Lourdes- apariție extrem de sexy pe Instagram

Fiica Madonnei s-a lăsat fotografiată într-o rochie extrem de „specială', iar fanii au fost lăsați cu gura căscată! Lourdes Leon a optat pentru un articol vestimentar care îi lasă posteriorul la vedere, așa că imaginația este inutilă în acest context! Mai mult decât atât, tânăra și-a accentuat buzele cu o nuanță de vișiniu și „dansatoarea Lola', așa cum e poreclită, și-a lăsat părul brunet, extrem de lung, pe spate.

Cum-s-a-afisat-Lourdes-fiica-Madonnei-1Cum-s-a-afisat-Lourdes-fiica-Madonnei-1

Madonna a zis despre Lourdes că este lipsită de determinare!

Cu toate acestea, deși au o relație foarte bună, Madonna a dezvăluit în reptate rânduri că fiica sa cea mare, în vârstă de 24 de ani, este lipsită de voință și determinare. Deși este foarte talentată, Madonna a explicat că nu muncește destul pentru a-și atinge idealurile.

„Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriță grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeași voință și determinare.

Și, din nou, social media o infectează și o face să se simtă de parcă merită ceea ce primește doar pentru că este fiica mea. Încerc să-i ofer exemple de alți copii proveniți din familii celebre cum este Zoe Kravitz, spre exemplu. A trebuit să depășească stadiul de „fiica lui cutare’ și a fost, în cele din urmă, apreciată și luată în serios pentru munca ei. Dar are Lourdes aceeași ambiție ca a mea? Nu. Dar are o mamă, eu nu am avut asta. A crescut cu bani, eu nu. Așadar, totul va fi diferit. Dar ce pot face? Nu pot să mă fixez pe asta. Trebuie să fac tot ce-mi stă mie îmi putință pentru copiii mei.', a declarat celebra cântăreață, despre Lourdes.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton