Fotografia zilei: George și fratele lui... geamăn

 Oana Pantazi
.

Fotografia zilei ne este furnizată azi de carismaticul George Papagheorghe, care a postat pe contul său de Instagram o fotografie ilară, ce ne face să concluzionăm că acesta și-a găsit frățiorul geamăn, pe Adrian Enache, de care pare să fi fost despărțit încă din fragedă pruncie, atât de bucuroși par de revedere. Ce i-a adus împreună? Un eveniment la care amândoi au purtat sacouri identice și cămăși albe, asortate la jeanși. Dacă nu fac parte din vreo frăție secretă și nici nu urmează să prezinte vreo emisiune împreună, ceva de genul „Revelionul tineretului”, cel mai probabil motivul pentru care cei doi artiști arată identic e că se îmbracă de la același designer.

Dacă în cazul unor doamne acest accident vestimentar ar fi fost o tragedie, atât George, câț și Adrian Enache au privit coincidența cu umor și s-au și pozat împreună, chiar dacă arătau ca angajații unei agenții de hostess. George, de altfel, a ținut să marcheze momentul pe contul său de Instagram cu o glumă, dându-i lui Adrian Enache o amicală lovitură sub centură: Când fanii se îmbracă la fel ca mine.

 

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton