Horoscopul lunii august 2017

 Florentina Liutic
.

LEU 23.07-22.08

Luna aceasta, cuvântul de ordine în viața ta este „flirt. Vei avea tendința să răspunzi avansurilor făcute de o persoană din anturajul profesional, iar asta îți va crea probleme atât la job, cât și în cuplu. Încearcă să te concentrezi asupra altor planuri ale vieții tale, marea dragoste, pe care crezi că ai găsit-o, va fi doar o nouă dezamăgire…

 

FECIOARĂ 23.08-22.09

Perspectivele profesionale sunt excelente în acest interval – ai toate șansele să pui pe roate o afacere proprie de succes. Din păcate, îți vei neglija partenerul, iar viața ta socială va avea, de asemenea, de suferit. Setează-ți prioritățile!

 

BALANȚĂ 23.09-22.10

Ca de obicei, ai o viață socială extrem de plină, însă partenerul tău e extrem de nemulțumit din cauză că îl neglijezi. Frustrările și dezamăgirile se vor ivi din ambele părți, iar în final vei primi un ultimatum: ori el, ori prietenele tale!

 

SCORPION 23.10-21.11

Nu vei fi chiar „sufletul petrecerii în acest interval, așadar ar fi bine să te abții de la comentarii acide, mai ales în fața jumătății tale. Ocupă-te mai bine de latura financiară, acolo vei excela, și pune-ți fermoar la gură până în septembrie…

 

SĂGETĂTOR 22.11-21.12

Din punct de vedere profesional, vei avea parte de niște piedici – un coleg la care nu te aștepți te discreditează –, în schimb compensezi din punct de vedere amoros și financiar. E cazul să pleci într-o vacanță mai lungă cu iubitul tău!

 

CAPRICORN 22.12-19.01

Relațiile parteneriale – fie de cuplu, fie profesionale – sunt sub semnul codului roșu de dezastru, deci e foarte important să-ți gestionezi cum trebuie emoțiile în acest interval. Șeful te pândește la cotitură, iubitul e cu bagajele la ușă!

 

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Financiar și profesional, nu duci lipsă de nimic, însă viața ta personală lasă mult de dorit… Din cauza orelor suplimentare petrecute la job, care îți consumă tot timpul liber, iubitul tău bănuiește că-l înșeli și îți face zilnic crize de gelozie.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Între tine și partenerul tău de viață este multă neîncredere – vă bănuiți reciproc de infidelitate și fiecare crede că el are dreptate. Cum nu iese fum fără foc, poate ar trebui să purtați o discuție matură, cel puțin veți ști amândoi cum stați.

 

BERBEC 21.03-20.04

Din punct de vedere social ești pe val și la fel de bine îți merge și în viața amoroasă, însă la job lucrurile nu se vor desfășura chiar așa cum ai sperat. Ar trebui să fii puțin mai „low profile dacă nu vrei să intri în conflict cu superiorii tăi.

 

TAUR 21.04-21.05

Viața ta e extrem de efervescentă luna aceasta, însă nu întotdeauna îți vei consuma energia cu folos. Certurile de la job, cu colegii, îți vor amprenta până la urmă și viața de cuplu, iar cea mai bună soluție este să-ți iei concediu.

 

GEMENI 22.05-21.06

La job, vei face un pas înainte și nu e exclus să primești un bonus sau chiar o funcție superioară. În schimb, abilitățile de bun comunicator pălesc când vine vorba despre jumătatea ta. Fii mai concesivă, riști să stârnești furtună din nimic!

 

RAC 22.06-22.07

Apar probleme de comunicare atât în cuplu, cât și la job, iar dacă față de colegii tăi vei reuși să-ți maschezi minciuna, din păcate nu va funcționa și cu partenerul tău. Ai mare grijă cum gestionezi această criză, riști să pierzi dintr-un orgoliu pueril!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton