Fotografia zilei: În China, și tații își alăptează bebelușii la sân!

 Oana Pantazi
.

Cu ocazia Săptămânii mondiale a alăptatului la sân, în România a avut loc o campanie de conștientizare a proaspetelor mame cu privire la benificiile alăptatului la sân. Se pare că facem parte dintre codașii Europei, la noi doar 30% dintre românce își hrănindu-și copiii la sân în primele 6 luni de viață, deși mai mult de 95% ar putea alăpta cu succes.

Citește și: Bogdan Vlădău s-a căsătorit civil cu Gina Chirilă

În paralel, s-a pornit pe Facebook un alt fel de campanie, halucinantă, taberele, la fel de radicale, împărțindu-se în cei pro alăptare în spațiile publice și cei contra alăptării în public, cei din urmă considerând indecent un act, de altfel, extrem de normal. Cu siguranță, femeile care își alăptează pruncii la sân în spații publice nu o fac din exhibiționism, ci forțate de împrejurări, așadar ne întrebăm, pe bună dreptate, cum au fost hrăniți în copilărie care dau conotații sexuale acestui act firesc…

Citește și: Sinead O’Conor, în pragul sinuciderii într-o cameră de motel! Artista a făcut confesiuni tulburătoare

În același timp, în China, pe parcursul Săptămânii mondiale a alăptatului la sân, lumea privește cu mai multă relaxare acest lucru, în Nanjing niște tătici inimoși acceptând să-și exprime susținerea pozând în locul soțiilor lor. Ne întrebăm dacă acest demers ar fi fost altfel privit dacă în locul lor ar fi fost mamele copiilor. Probabil că acolo nu, însă în România goliciunea oripilează… Culmea, doar cea firească, altfel nimeni nu are nimic de obiectat în fața unei fuste indecent de scurte și a unui decolteu… siliconat și extrem de adânc.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton