Valentina Pelinel i-a tăiat moțul lui Milan. Cristi Borcea a fost prezent la eveniment

 Popescu Alexandra
.

Valentina Pelinel i-a tăiat moțul fiului ei, Milan, vineri, în mare secret, iar alături i-a fost și Cristi Borcea, aflat în permisie pentru câteva zile.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au dorit să fie foarte discreți atunci când vine vorba de evenimentele importante din viața fiului lor. În urmă cu trei luni, cei doi și-au botezat fiul, ceremonia fiind una destul de discretă, însă toată lumea a putut vedea primul tablou de familie al lor. Vineri, 4 august, a avut loc tăierea moțului lui Milan, iar Cristi nu avea cum să lipsească nici de această dată de la un eveniment atât de important în viața fiului său, însă petrecerea a fost una foarte intimă, la care au participat 40 de invitați.

Citește și: Cătălin și Nicoleta de la „Insula iubirii', față în față după căderea în ispită: „Acasă ne mințeam…'

Potrivit presei din România, Cristi Borcea ar fi primit o permisie de 5 zile, ocazie perfectă pentru a petrece timp cu familia sa. Ultima permisie a fost în luna mai, cu ocazia botezului lui Milan, după mai bine de un an de când nu mai primise una.

„La noi a fost ceva foarte liniştit, mai mult ca o masă în familie, foarte puţini prieteni. Noi ne-am dorit să-l botezăm în biserică. Am vrut să fie ceva discret, secret, dar nu ne-a ieşit', spunea Valentina Pelinel despre botez, potrivit Antena 1.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton