Fotografia zilei: Alessandra Ambrosio – cel mai sexy portdrapel de Ziua Americii

 Oana Pantazi
.

Astăzi este 4 iulie, ziua în care americanii de pretudindeni sărbătoresc ziua națională, respectiv 241 de ani de când a fost adoptată Declarația de Independență a SUA, dar niciun mesaj nu a avut un impact mai mare decât cel vizual transmis de Alessandra Ambrosio, un top-model brazilian de origine italo-poloneză. La 36 de ani, Alessandra, care este și mamă a doi copii, încă defilează pentru Victorias Secret, dar și pentru Armani, Dior și Ralph Lauren, și are un trup de invidiat. Trup pe care a ținut să și-l arate în toată splendoarea tocmai azi, de Ziua Americii, țara care i-a adus consacrarea, dar și câteva milioane de dolari în conturi. Și cum o putea face mai bine decât transformându-se, la propriu, într-un portdrapel?

Citește și: Emily Ratajkowsky trăiește o adevărată dramă din cauza sânilor: „Ce este în neregulă cu sânii?”

Trebuie să recunoaștem că imaginea cu superbul model este una de infarct, Alessandra fiind îmbrăcată doar cu… niște cizme negre sexy, de o palmă deasupra genunchiului, cu tocuri amețitoare. La fel de amețitoare ca și formele sale. Acum nu știm dacă Donald Trump a început să-și pună în practică sloganul din campanie, dar iată pe cineva care chiar e pe cale să… make America great again!'. Apropo, a remarcat cineva steagul?

 

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton