Cum a apărut Ileana Lazariuc la un eveniment monden

 Oana Popoiag
.

 

Giulia Anghelescu și Ileana LazariucGiulia Anghelescu și Ileana Lazariuc

Se pare că celebra fraza 'în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică' nu este doar un clișeu. După ce o bună bucată de vreme a preferat să se se concentreze pe creșterea celor doi copii pe care îi are cu Ion Ion Țiriac, Ileana Lazariuc a pus tocul pe I și a devenit femeie de afaceri. Prin urmare, deși e o apariție rară la mondenități, nu a refuzat invitația la un eveniment dedicat femeilor care știu ce vor.

Ileana Lazariuc, care conduce de ceva vreme un business cu haine de designer second hand, și-a făcut apariția la un eveniment dedicat în exclusivitate femeilor purtând o rochie albă, tocuri amețitoare și un machiaj extrem de discret, la fel ca și viața sa privată.

Citește și:

Andreea Mantea – Cele 5 reguli de nutriție care i-au schimbat viața

24 de întrebări cu Victor Slav – De ce se teme cel mai tare vedeta

Într-un interviu pentru Viva, dat în perioada în care încă nu își deschisese afacerea, Ileana ne-a descris, totuși, momente din viața de familie: 'De copii trebuie să ai grijă în permanenţă, dar în­cerc să am grijă şi de mine şi să petrec timp cu soţul meu. Fac sport, mă uit la filme, merg la supermarket, cumpăr mâncare. (râde) Cu trei băieţi în casă cre­de-mă că trebuie să cumpăr mâncare foarteee des. Dacă se stinge lumina în su­permarket, ştiu exact unde sunt laptele, brânza, totul.

Alături de Ileana, la evenimentul IQOS on heels au mai participat și Giulia, designerul Irina Marinescu, Diana Enciu și Alina Tanasă.

Oana Popoiag

Foto PR

Citește și:

Fotografii de colecție cu Ileana Lazariuc: cum arăta în 2004

Ileana Lazariuc – viața între București și Monaco

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton