Adelina Pestrițu, fotografie controversată pe Instagram. În ce ipostază a apărut bruneta și ce mesaje i-au transmis fanii ei

 Lupescu Anca
.

Adelina Pestrițu este o femeie frumoasă, lucru pe care îl știe și îl arată ori de câte ori are ocazia. Recent, pe Instagram, Adelina Pestrițu a postat o fotografie în care se află în fața aragazului, pe tocuri și cu o rochie neagră, scurtă. Machiată și accesorizată, vedeta a afișat o ținută demnă de covorul roșu.

unnamed-1-1unnamed-1-1

Fie că s-a pregătit astfel doar pentru o fotografie, sau că într-adevăr i-a gătit soțului său ceva de mâncare surprinzându-l cu ținuta ei, fotografia Adelinei a stârnit o adevărată controversă printre fanii brunetei. 

Deși mulți au lăudat-o și au spus că acesta este modul în care trebuie o femeie să își trateze soțul, au fost și guri rele care au judecat-o pentru ținuta ei și pentru că „se dă în spectacol' pentru Instagram. 

Screenshot-2020-03-26-16.25.09Screenshot-2020-03-26-16.25.09

„Bv asa da!!! o femeie care isi respecta sotul se mai imbraca si asa 😉cu asa sotie sigur nu intarzie la cina si nu are camasa murdara de ruj😂 sau poate o are dar rujul e al tau😘Bv Adelina🤗👌', a fost unul dintre comentarii. 

„mama ..traiti din filme …nici alea nu si asteapta sotii asa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣', a spus un alt utilizator. 

Părerile au fost împărțite, astfel încât în comentarii s-a iscat un mare scandal.

Adelina a mulțumit celor care au lăudat-o.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton