Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după divorț. Vedeta a făcut primele declarații: ”Urmează să mă ceară din nou în căsătorie”

 Stamen Diana
.

După ce s-au certat la TV și au divorțat cu scandal, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au mai dat o șansă și s-au împăcat. Afaceristul nu a rezistat prea mult fără femeia care i-a dat viața peste cap. Vedeta a făcut primele declarații, după ce a fost văzută la fostul soț acasă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu s-au împăcat încă, dar nici mult nu mai durează până la acest pas. Afaceristul a filmat-o pe vedetă în casa lui, iar filmearea a ajuns pe Internet. După ce imaginile au fost făcute publice, Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat în casa lui Alex Bodi.

„Am aterizat forțat în casa lui. Eu respect legea, dar am venit pentru că trebuia să semnăm un contract care presupune niște cauze de confidențialitate și sunt la stadiul de discuții, despre ce trebuie să se întâmple. Eu sunt supărată, rănită, dezamăgită, dar sunt de acord să îi dau un timp în care să văd că ceea ce spune este echivalent cu ceea ce face', a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Vedeta vrea să se asigure că fostul ei soț nu o mai denigrează în presă, astfel că a apelat la avocați.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit la Teo Show despre împăcarea lor. Pe data de 11 martie, cei doi semnau actele de divorț.

'În momentul acesta îi dau ocazia să construiască ceva ce a stricat de unul singur. În momentul acesta construim. Eu consider că nu am greșit cu nimic și asta consideră și el', a declarat Bianca Drăgușanu.

'Indiferent de situație nu trebuia să ajungem la asemenea atitudine. Încercăm să ne ducem pe un drum frumos.', a spus Alex Bodi.

'A început să facă niște lucruri datorită faptului că eu am fost dezamagită de anumite acțiuni ale lui. Sunt mai scepetică în momentul ăsta. Dacă are sentimente reale pentru mine știe ce trebuie să facă', a spus ea în direct la o emisiune TV.

Bianca Drăgușanu a mai spus că e posibil că fostul ei soț să o ceară din nou de neveastă. 'Urmează să mă ceară din nou în căsătorie', a spus ea.

'Mi-am asumat și îmi pare rău. Fac într-un fel și repar lucrurile', a spus Alex Bodi. 

Citește și: Bianca Drăgușanu a cerut ordin de restricție, după ce a fost bătută de Alex Bodi. Afaceristul și-a tăiat venele în fața vedetei: 'A recurs la acest gest ca eu să-l iert'

FOTO: Instagram

Bianca-Dragusanu-20Bianca-Dragusanu-20
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton