FOTO RARĂ! Cum arată mama lui Codin Maticiuc. A fost o frumusețe răpitoare în tinerețe

 Oana Popoiag
.

Doar o lună îl mai desparte pe Codin Maticiuc de momentul în care își va strânge în brațe fetița. În acest context, cu toate că este foarte rezervat când vine vorba de expunerea familiei, ziua de 8 martie l-a emoționat probabil mai tare ca de obicei. Celebrul crai de Dorobanți a făcut publică o fotografie cu mama sa din tinerețe, într-una din rarele 'scăpări' de acest gen.

Deși vorbește ori de câte ori este întrebat despre părinții săi, recunoscând în repetate rânduri că datorită lor și-a permis o viață extrem de confortabilă și că pe bună dreptate e numit băiat de bani gata, Codin Maticiuc nu face publice poze cu aceștia.

Codin Maticiuc tată

Așa arăta în tinerețe mama lui Codin Maticiuc

De aceea, fotografia publicată de acesta pe Instagram de 8 martie a surprins pe toată  lumea. Codin a postat în social media o imagine cu mama sa, din tinerețe, însoțită de un mesaj simplu, 'mama'. Nici nu era nevoie de mai mult, imaginea vorbește de la sine. Mama lui Codin Maticiuc a fost în tinerețe o frumusețe rară, o brunetă rafinată cu buze pline, astfel că slăbiciunea sa pentru femei frumoase este nu doar firească, ci și de înțeles.

Ce nume va purta fetița lui Codin Maticiuc

Părea improbabil ca eternul crai de Dorobanți să se cumințească vreodată, dar iată că o femeie, despre identitatea căreia nu se știe deocamdată nimic, a reușit performanța. Codin va deveni tatăl unei fetițe la începutul lunii aprilie, îndeplinindu-și astfel o veche dorință.

Codin Maticiuc tată

Codin Maticiuc lucrează acum la proiectul său de suflet, filmul Miami Bici

De foarte mult timp îmi doresc lucrul acesta, de când eram foarte tânăr şi mi-aş fi dorit să fiu un tată tânăr şi mi se pare că am trecut pe lângă treaba asta . O să fiu un tată bătrân şi cu un dinte de aur. Fiica mea, Smaranda se naşte pe …undeva la începutul lunii aprilie şi apoi terminăm Miami Bici, o să fie nebunie totală. Dacă aş fi avut băiat l-aş fi numit după tata …Îmi place şi numele şi mi se pare că e şi un mod frumos de a-ţi onora părinţii'. Eu chiar mi-am dorit copii, cred că mi-aş fi dorit un pic mai mult băiat pentru că mi se pare că am mai mult de dat unui băiat, cred că am mai multe să imprim. Ea când o să îmi spună că vrea să iasă în club, o să fie prin sms pentru că probabil o să fie încuiată într-o pivniţă şi o să îi dau un telefon să poată să vorbească doar cu mine să îmi dea sms-uri sau poate o staţie', a povestit Codin Maticiuc pentru Observator, dezvăluind totodată și numele fetiței.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Cum arată mama naturală a Cristinei Ciobănașu, din „Fructul oprit'

Valentina Pelinel a postat prima imagine cu gemenele, Rania și Indira

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton