Andreea Bălan a fost externată. Primele imagini cu proaspăta mămică după ce a ieșit din spital

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan a fost externată, după 4 zile de stat în spital. Cântăreața a născut o fetiță perfect sănătoasă, Carla Maria, însă, din păcate, Andreea Bălan a avut parte de complicații la naștere. Proaspăta mămică a făcut stop cardio-respirator.

Astăzi, 8 martie, Andreea Bălan a fost externată din spitalul privat la care a născut și merge acasă, unde așteaptă cu nerăbdare să stea cu Ella și Clara, cele două fetițe ale sale. Cântăreața a trecut prin clipe de coșmar la cea de-a doua naștere. Andreea Bălan a fost la un pas de moarte și a intrat în stop cardio-respirator.

Vedeta este acum în afara oricărui pericol și își dorește doar să fie alături de familia ei. Andreea Bălan s-a refăcut foarte repede și așteaptă să urce pe scenă, locul în care se simte cea mai fericită.

Oamenii au fost șocați când au văzut că Andreea Bălan are mâinile vinete. Proaspăta mămică s-a luptat două zile să trăiască, așa cum ea a declarat de pe patul de spital.

Andreea Bălan revine pe scenă la câteva luni după stopul cardio-respirator

Toți se așteptau ca Andreea Bălan să-și revină cu greu după stopul cardio-respirator, dar realitatea este cu totul alta. Solista pare că se simte foarte bine și, mai mult, a declarat că nu va avea interdicții, în momentul în care Dan Capatos i-a menționat acest lucru: „Nu înțeleg ce chestii pe viață. Poate nu conștientizez, dar mi se pare că sunt la fel ca înainte. Trebuie să mă refac după operația de cezariană', a declarat Andreea.

Mai mult, se pare că vedeta intenționează să-și reia cariera muzicală ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat:

„La patru luni pot să dansez, la șase luni pot să fac prize cu Petrișor. În continuare o să fac show, peste 3 luni o să mă vedeți aruncată în aer de Petrișor. Au zis medicii că nu e nicio problemă, că pot să-mi reiau activitatea ca înainte. Eu nu am probleme cu inima, nu am de ce să am restricții'. 

Citește și: Andreea Bălan, prima imagine de pe patul de spital! Și-a luat fetița în brațe și a postat un mesaj cutremurător! 'După două zile de luptă ca să trăiesc!'

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații din spital. Proaspăta mămică mulțumește medicilor că au salvat-o

Andreea Bălan și George BurceaAndreea Bălan și George Burcea

FOTO: Facebook, Captură video, Spynews 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton