Fostul soț al Oanei Cuzino este în comă, la spital. Ce i s-a întâmplat milionarului Yoav Stern

 Dumitrache Laura
.

Fostul soț al Oanei Cuzino este în comă. Fostul partener de viață al vedetei tv Oana Cuzino se află în aceste momente internat în spital. Milionarul Yoav Stern ar fi suferit un accident, în condiții suspecte. Bărbatul ar fi în comă, la Spitalul Universitat de Urgență Elias.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Cuzino a fost căsătorită cu milionarul Yoav Stern timp de 12 ani. Ulterior, cei doi au decis să divorțeze, după care fiecare și-a văzut de viață. Totuși, israelianul a avut grijă ca fiica pe care o are cu Oana Cuzino să nu ducă lipsă de nimic. De dragul copilului, cei doi foști soți au decis să aibă o relație decentă.

Fiica Oanei Cuzino cu tatal eiFiica Oanei Cuzino cu tatal ei

Oana Cuzino și Yoav Stern au împreună o fiică, pe Naomi, în vârstă de 19 ani. Divorțul dintre cei doi nu a pus în pericol relația pe care fiica celebrului medic o care cu tatăl ei. Naomi și tatăl ei păstrează legătura și au o relație strânsă.

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul pe care Oana Cuzino și fostul soț îl au cu Primăria Capitalei.Miza este de 2 milioane de euro

Citește și: Mihaela Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino, la Pro TV.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Ce truc eficient are Corina Caragea să nu se îngrașe de Paște.Există un lucru pe care vedeta nu-l face niciodată

Citește și: Elena Gheorghe și Theo Rose au lansat piesa „Lumina', de Paște.Ce ținute au purtat în videoclip

Fostul soț al Oanei Cuzino, milionarul Yoav Stern, este în comă

Fostul soț al Oanei Cuzino, Yoav Sterv se află internat în comă, cu craniul spart. Potrivit Gândul.ro, israelianul a ajuns la spital luni, 18 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Milionarul avea hemoragie cerebrală, două fracturi craniene și contuzii la plămâni. Surse judiciare au declarat pentru sursa citată mai sus că o echipă a Poliției Stațiunii Snagov a fost la spital.

Medicii au anunțat autoritățile la scurt timp după ce milionarul a ajuns la spital, conform protocolului. Inițial s-a crezut că fostul soț al vedetei tv ar fi fost lovit în cap și în spate cu o bâtă de baseball. Milinarul avea hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept și mai multe hematoame la creier.

Milionarul Yoav Stern, în stare gravă

După ce un echipaj de poliție a ajuns la spital, anchetatorii au stabilit că fostul soț al Oanei Cuzino ar fi căzut de la înălțime, în urma unui accident casnic. Afaceristul de origine israeliană s-ar afla în comă, cu fracturi craniene, hemoragie cerebrală și ambii plămâni afectați. În aceste momente, milionarul este la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Starea de sănătate a milionarului nu este una bună.

'La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Snagov efectuează verifică, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun', se arată în comunicatul oamenilor legii, relatează spynews.ro.

Oana Cuzino a divorțat de milionarul Yoav Stern

Oana Cuzino și Yoab Stern în vara anului 2014. După câteva săptămâni, afaceristul a depus o cerere pentru partaj, iar cei doi au împărțit bunuri ce constau în imobile și mașini de lux. Yoav Stern a fost întotdeauna extrem de discret cu viața sa personală. Acesta a devenit cunoscut în 2002 după ce s-a căsătorit cu vedeta de la PRO TV, Oana Cuzino.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton