Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice: „Niciodată să nu spui niciodată” 

 Borcilă Andreea
.

Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice. La vârsta de 55 de ani, vedeta arată impecabil și este mereu activ pe rețelele sociale, unde postează diverse fotografii personale. Unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi a spus adevărul despre intervențiile chirurgicale, după ce fanii l-au taxat de mai multe ori în spațiul online din cauza aparițiilor sale. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu nu este prima dată când este pus la zid de urmăritorii lui de pe rețelele sociale. Sunt și fani care îi reproșează designerului că fie își editează pozele din online, fie că și-a făcut operații estetice. Recent, Cătălin Botezatu a vrut să le dea replica tuturor celor care îi comentează pe pagina de Facebook sau Instagram. 

Catalin-Botezatu-5Catalin-Botezatu-5

Până la vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu era considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. De fiecare dată are o apariție care nu trece neobservată atât de ușor. Inclusiv în social media, celebrul designer este asaltat de fani cu întrebări și diverse curiozități. Nici el nu a scăpat de câteva comentarii răutăcioase, așa cum obișnuiesc să primească și alte persoane publice de la noi. 

Citește și: Ce a făcut Cătălin Botezatu cu primii bani câștigați, la vârsta de 18 ani:„Cine venea la mine zicea wow!'

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce Cătălin Botezatu a spus că e „creația lui':„I le întorc înzecit'

Citește și: Decizie neașteptată în dosarul de tâlhărie al lui Fulgy de la Clejani!Hotărârea este definitivă

Citește și: Monica Anghel, Diana Dumitrescu și Jojo revin la TV!În ce serial vor juca la Kanal D

Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de la noi a fost pus la zid de către fani, pe o rețea de socializare, acum ceva timp. Nu i-a fost indiferentă situația și a vrut neapărat să le dea replica internauților care l-au acuzat că și-a făcut operații estetice. 

„Chiar acum o lună a m avut o problemă cu o poză pe care am postat-o și mi-au spus: ți-ai făcut operație estetică. Toată lumea a zis: ți-ai făcut operație estetică. Nu!', a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Ce părere are Cătălin Botezatu despre intervențiile estetice 

Celebrul designer, chiar dacă nu-și dorește vreo îmbunătățire fizică acum, nu exclude ideea de a interveni chirurgical la un moment dat.

„Deocamdată nu. Consider că nu am nevoie, așa consider eu, dar never say never (niciodată să nu spui niciodată). Dacă, în timp, mă voi șifona foarte tare și lucrurile vor arăta mai delicat, de ce nu?! Mici intervenții. Nici să exagerez, pentru că, cu siguranță, aș deveni penibil. Vârsta e vârstă, trebuie să ne-o asumăm', a încheiat designerul, scrie Spynews.ro.

Cătălin Botezatu, acuzat că își editează fotografiile 

Multe vedete folosesc aplicații de înfrumusețare și nici Cătălin Botezatu nu a scăpat de curiozitățile fanilor. Cum a răspuns cunoscutul creator de modă comentariilor răutăcioase, după ce a fost acuzat că și-ar fi editat fotografiile din social media.

„Ai mâncat după Raluca Bădulescu… mai lăsați aplicațiile de înfrumusețare, că noi vă știm și for real', i-a scris un fan pe Facebook.

„Bine că ești tu naturală și fără filtre. Ai vrea tu să arăți ca mine la 55', i-a transmis înapoi Cătălin Botezatu. 

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton