Fostul soț al Ancăi Țurcașiu este din nou îndrăgostit! S-a afișat în ipostaze tandre, în public, alături de iubita tânără și blondă...

 Oana Pantazi
.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a uitat destul de repede de mariajul de 22 de ani alături de celebra lui soție și și-a refăcut viața. Recent, Cristian Georgescu a fost surprins în ipostaze tandre alături de noua sa iubită…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce vestea divorțului dintre el și artistă șoca showbizul, fostul soț al Ancăi Țurcașiu demonstrează că, de fapt, relația dintre el și Anca Țurcașiu era de mai multă vreme pe butuci. Și asta deoarece medicul stomatolog și-a refăcut viața mult prea repede după despărțirea de artistă.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, cu iubita la mall

Recent, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a fost protagonistul unor momente neașteptate într-un mall bucureștean, unde s-a afișat cu noua lui iubită, o tânără blondă și extrem de sexy. În pofida faptului că se aflau în văzul lumii, cei doi nu s-au sfiit nicio clipă să-și arate sentimentele, comportându-se ca un cuplu de îndrăgostiți, aflat la început de relație.

Mai mult, tânăra iubită a lui Cristian Georgescu era însoțită de fiul ei, un băiețel de câțiva anișori, care nu a părut deloc tulburat de faptul că mămica lu iși noul ei iubit erau în tandrețuri. Cei doi au fost surprinși de paparazzii cancan.ro sărutându-se pătimaș de mai multe ori, iar fostul soț al Ancăi Țurcașiu părea extrem de fericit alături de noua sa iubită.

Citește și: Cine este iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu. Adolescentul de 18 ani a făcut publică relația: 'E viața mea'

Anca-_urca_iu-_i-Cristian-Georgescu-1Anca-_urca_iu-_i-Cristian-Georgescu-1

Motivul despărțirii

Divorțul dintre Anca Țurcașiu și soțul ei a luat prin surprindere lumea showbizului, cu atât mai mult cu cât nimic nu lăsa să se întrevadă acest deznodământ. Se pareînsă că tensiunile crescuseră între cei doi în urmă cu ceva timp, însă odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus conflictul s-a adâncit și mai tare. Ambii au fost afectați: Anca Țurcașiu nu a mai avut spectacole, în timp ce Cristian Georgescu, medic stomatolog de meserie, nu a mai putut merge o perioadă la cabinet.

După un timp, artista pare să-i reproșat, în mod repetat, lui Cristian Georgescu că n-ar aduce bani în casă și de aici a pornit o divergență, care, se pare, nu a mai avut rezolvare.

Dan Silviu Boerescu susține că problemele cu banii ar fi fost adevăratul motiv al divorțului, notează cancan.ro.

„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat’, a precizat el la Teo Show.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Am vrut să mă opresc”. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton