Andreea Bălan și Tiberiu Argint, o nouă escapadă romantică împreună. Prietenii i-au dat de gol: "Au plecat în luna de miere"

 Cica Cristina
.

Relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint pare să meargă din ce în ce mai bine! Cei doi îndrăgostiți au avut o nouă escapadă împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan se află în plin proces de separare de tatăl copiilor ei, George Burcea, însă vedeta pare să-și fi găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint. Au deja o relație de mai bine de trei luni, iar zâmbetul de pe buzele artistei spune tot.

De-a lungul relației, cei doi au avut mai multe escapade împreună și se pare că seria acestora nu s-a încheiat aici. Dimpotrivă! Cei doi au fugit iarăși de ochii curioșilor, într-o mini-vacanță în Bulgaria, pentru a se relaxa și a petrece liniștiți câteva clipe împreună.

Citește și: Fostul soț al Ancăi Țurcașiu din nou îndrăgostit!Ipostaze tandre, în public, alături de iubita tânără și blondă…

Apropiații susțin că cei doi erau extrem de nerăbdători să plece împreună. Mai în glumă, mai în serios, cei doi au plecat într-un fel de lună de miere, au spus apropiații.

'Au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă stau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile', au declarat surse pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani:„Am vrut să mă opresc'. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

Tiberiu Argint, surpriză pentru Andreea Bălan

În plus, Andreea Bălan a avut parte numai de surprize din partea partenerului ei: 'Tiberiu Argint e un tip foarte spontan, așa că, acum câteva zile, i-a făcut surpriza: a închiriat o cameră într-un resort de lux, în Bulgaria, la Cavarna și i-a spus Andreei că s-ar bucura să îl însoțească acolo. Iar Andreea Bălan, după ce a stat puțin să cântărească situația, a vorbit cu mama ei pentru a se asigura că cele două fiice ale sale vor putea sta fără ea câteva nopți, a acceptat. Dar se vedea că e fericită, că pentru prima oară în viața ei nu s-a ocupat ea de toate detaliile, că Tiberiu a luat inițiativa', a subliniat sursa citată.

Precum ne-am obișnuit deja, cei noi nu au postat pe rețelele de socializare fotografii împreună, însă amândoi au postatimagini cu peisaje asemănătoare.

Tiberiu Argint și Andreea Bălan, mai îndrăgostiți ca niciodată

Săptămâna trecută, cei doi au fost fotografiați în timp ce se îndreptau către o terasă de fițe din Capitală, unde au luat și masa împreună. Nu au savurat doar mâncarea, ci s-au bucurat din plin de discuția purtată.

Citește și: Fostul „cumnat’ al Biancăi Drăgușanu, oripilat de cazul de la Târgu Jiu! Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetiței bătute:„Plătesc pentru tot, o să-i fac Rai din Iad!’

Andreea-Balan-Tiberiu-Argint-1Andreea-Balan-Tiberiu-Argint-1

După ce au plecat de la masă, pașii celor doi îndrăgostiți s-au îndreptat către mașina, care era parcată destul de departe. Un prilej, însă, pentru a face mișcare după masă, care nu i-a deranjat deloc. Cu zâmbetul pe buze, ținându-se de mână și cu pasul săltăreț, cei doi au parcurs destul de repede distanta, nu înainte însă ca noul cuplu să admire și să-i zâmbească unui copilaș, în timp ce așteptau la semafor.

Tiberiu Argint a fost galant și i-a deschis partenerei sale portiera, s-a urcat la volan și au plecat mai departe împreună.

Reamintim că Andreea Bălan și George Burcea se află în plin divorț. Artista a fost surprinsă la mare în compania lui Tiberiu Argint, la aproximativ jumătate de an de la despărțirea soț. Vedeta și Tiberiu Argint au fost surprinși în ipostaze tandre la mare, în Vama Veche. Artista și fratele Soniei Argint ar avea o relație de mai bine de o lună și par a fi foarte fericiți împreună, trăind intens fiecare moment petrecut unul în compania celuilalt.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton