Foștii concurenți revin la Survivor România, pentru a-și susține finaliștii. Au plecat spre Republica Dominicană

 Borcilă Andreea
.

Foștii concurenți vor reveni la Survivor România, pentru a-și susține finaliștii. Printre cei eliminați, se numără nume cunoscute din showbiz, cum ar fi Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu sau CRBL. Cu toții vor pleca spre Republica Dominicană, acolo unde și ei au trebuit să treacă testul supraviețuirii, la un moment dat. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel, gazda reality-show-ului de la Pro TV, a anunțat încă de săptămâna trecută că vor începe probele individuale. Începând de duminică, 22 mai 2022, toți cei rămași în concurs s-au luptat cu ei înșiși pentru a obține cel mai bun scor la viteză și timp. Astfel, cel care a făcut tot ce i-a stat în putință să câștige colanul de imunitate a fost chiar campionul mondial, Marian Drăgulescu. 

crbl-9crbl-9

Prin urmare, duminică seara, fostul membru al tribului Faimoșii și Vulturii a reușit să se salveze și să nu fie nominalizat. În schimb, el a avut dreptul de a nominaliza, la rândul său, un coechipier. Propunerea lui spre eliminare a fost Ionuț Popa, însă nu a părăsit competiția, pentru că a avut numeroase voturi primite din partea publicului care l-au ajutat să rămână în concurs. 

Citește și: Câți bani a primit TJ Miles pentru participarea la Survivor:”Competiția asta schimbă mulți oameni”

Citește și: Mari Fica, dezvăluiri despre experiența Survivor:”Fizic deveneam tot mai lenți fără să vrem”

Citește și: Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au botezat fiul.Ținuta îndrăzneață purtată de vedetă în biserică

Citește și: Rey și ispita Eda, momente de tandrețe la Insula Iubirii.Cum a reacționat Lavinia: „Este clar…”

Foștii concurenți vor reveni la Survivor România, pentru a-și susține finaliștii

Concurenții din Republica Dominicană au intrat deja la probele individuale. De data aceasta, ei trebuie să dea tot ce pot pe traseu, în ciuda condițiilor minime de supraviețuire, cum ar fi fluctuațiile de temperatură, mâncarea puțină și oboseala. Pe data de 31 mai 2022, este stabilită finala Survivor România. Atunci, doar unul din cei patru finaliști rămași în concurs va câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro. 

Toți concurenții eliminați din reality-show se vor întoarce pentru a-și susține finaliștii. Printre cei care au părăsit de mult competiția, se află și nume mari din showbiz, cum ar fi Roxana Ciuhulescu, CRBL, Cătălin Zmărăndescu, Andreea Tonciu și mulți alții. Începând de săptămâna viitoare, toți cei eliminați își vor face bagajele și se vor întoarce în Republica Dominicană, potrivit Playtech.ro. Astfel, marea finală este deja programată pe 31 mai 2022. 

Ștefania, primul concurent care a părăsit Survivor în ziua deschiderii probelor individuale 

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor. După modificările făcute, fiecare concurent Survivor intră pe traseu în fiecare ediție, în cadrul mai multor probe. E vorba despre calificări, sferturi, semifinala și apoi finala, scrie click.ro. Atunci se află numele campionului zilei. Acesta se bucură atât de imunitate, cât și de o recompensă considerabilă.

După votul colectiv din ediția de duminică de la Survivor, au fost propuse spre eliminare două nume, iar ambele au primit câte 3 voturi. Ele au fost Elena și Ștefania. Marian Drăgulescu l-a propus în mod direct pe Ionuț, precizând că hotărârea lui a fost, de fapt, una strategică.

Ștefania, după eliminarea de la Survivor: „Totul ne este scris'

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor. Unii concurenți de la Survivor au susținut că de acum nu vor mai nominaliza colegul pe care îl consideră cel mai slab, pentru că, spun ei, nu mai există echipa pe care să o poată trage în jos. Astfel, ei îl vor vota pe cel pe care îl consideră o amenințare pentru ei, în cursa către marele premiu. Însă, fiecare participant din Dominicană are o strategie diferită.

„Totul ne este scris. Am învățat multe lucruri. M-au schimbat multe lucruri în bine. Greul pe care l-am dus aici…Am tras tare în fiecare zi aici, fizic, psihic. Am dat tot ce am putut, sunt mândră de parcursul meu aici. De tot ce am realizat în acest concurs.. Atât mi-a fost mie scris în cărți.’, a spus Ștefania, izbucnind în lacrimi.

Sursă foto: capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton