Julia Chelaru, marcată profund de pierderea tatălui ei: ”A murit subit, făcând integrame”

 Cruceru Cristina
.

Julia Chelaru, marcată profund de moartea tatălui ei. Cântăreața a avut parte de momente foarte grele, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Acesta era un sprijin puternic al ei, chiar dacă în copilărie a fost aspru cu vedeta. Artista a vorbit și despre copilăria ei, nu una bogată, dar una fericită. Dezvăluiri inedite!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Julia Chelaru, una dintre cele mai neconformiste vedete din showbiz-ul românesc, a vorbit despre clipele grele prin acre a trecut, după moartea tatălui ei. Artista și-a pierdut tatăl, atunci când nu se aștepta. Bărbatul a murit subit la vârsta de 62 de ani, fără să fie bolnav. Pierderea lui a șocat toată familia, mai ales pe Julia, care încă este marcată profund de moartea lui.

Julia-ChelaruJulia-Chelaru

Tatăl Juliei Chelaru a făcut stop-cardiac și a murit la 62 de ani. Vedeta este de părere că nu era momentul ca tatăl ei să-și piardă viața, pentru că avea multe planuri pe care nu și le-a putut împlini. Julia mărturisește că tatăl ei avea de gând să meargă la Paris, acolo unde-și dorea mult să ajungă.

Citește și: De ce l-a refuzat Julia Chelaru pe Adrian Mutu, deși a insistat să se întâlnească cu ea: „Acum îmi pare rău…'

Citește și: Julia Chelaru se mărită a doua oară: „Nunta va fi la malul mării”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, declarații înainte de a deveni tată a treia oară: „Ieri sau astăzi ar fi fost termenul, dar…'. Corina Caciuc va naște natural

Citește și: Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron, convorbire telefonică „lungă şi semnificativă'. Despre ce au discutat

Julia Chelaru, marcată profund de pierderea tatălui ei

Julia Chelaru a dezvăluit că tatăl ei și-a pierdut viața, în timp ce făcea integrame, din cauza unui stop cardiac. Vedeta este de părere că a semănat foarte mult cu tatăl ei, din multe puncte de vedere, acesta fiind unul dintre motive pentru care suferă tare.

'Tatăl meu pe noi ne-a șocat pentru că a murit subit la 62 de ani, fără să aibă vreo boală, pur și simplu, adormind, făcând integrame, a murit, într-un stop cardiac. Și pe mine m-a șocat cel mai mult fratele meu, m-a sensibilizat pentru că m-a sunat, eram la București m-a sunat și mi-a spus… îți dai seama că m-a șocat, în secunda doi am plecat spre Piatra Neamț, atâtea ore, am plâns tot drumul, pentru că indiferent cum ar fi fost, eu consider că am semănat foarte mult cu tatăl meu, din multe puncte de vedere, și mi-a părut tare rău.

Mi-a părut tare rău pentru că nu era momentul, nu era timpul, el avea planuri, avea bani puși deoparte pentru o vacanță la Paris, își dorea să ajungă la Paris. Era un om extraordinar de inteligent, un om aparte, un om special și nu cred că era momentul, nu era timpul lui să moară. M-a șocat și mi-a părut tare rău! Dar îmi rămân amintirile frumoase! (…) ', a declarat Julia Chelaru, pentru Fanatik.ro

Cele mai frumoase amintiri pe care Julia Chelaru le are cu părinții ei

Julia Chelaru își aduce aminte de lucrurile frumoase din copilăria ei pe care le făcea alături de familie. Artista mărturisește că sărbătorile erau minunate, atunci când le petrecea cu părinții ei. Tatăl ei era puțin mai aspru, însă cântăreața susține că acesta nu le-a vrut răul niciodată.

'Sunt multe amintiri frumoase, de la sărbătorile de iarnă, sărbătorile de Paște, amintiri frumoase pentru că părinții mei chiar dacă au fost ușor… nu că rigizi, dar puțini severi față de noi, adică nu am trăit timpurile în care să ne spunem orice cu părinții, să ne permitem orice, era acel respect. Și taică-miu era puțin să zic așa mai aspru, nu neapărat ne dorea răul, într-o oarecare măsură voia el să se impună, nu… voia să fie bine și încerca să se impună, având în vedere că eram fată.

Dar nu am condamnat lucrul ăsta, mi se pare normal acum, pentru că întotdeauna am avut acel respect pentru ei, necondiționat, și nu ne-am tras de șireturi, cum se spune. Și cele mai frumoase amintiri sunt legate într-adevăr de sărbătorile pe care le-am petrecut împreună. (…)', a continuat vedeta, pentru sursa citată.

Julia Chelaru a precizat că sunt multe amintiri frumoase pe care le are cu părinții ei, menționând că tatăl ei era un filozof înnăscut, ce avea mere vorbele la el.

'Și sunt multe, multe lucruri pe care le am legate de părinții mei, bune, de tatăl meu care era un filozof înnăscut și știa să dea poantele și era un fel de, cum îi spuneam eu, un fel de Doru Octavian Dumitru, dar nedescoperit, cu poantele la el și chiar dacă, repet, au fost momente mai grele, în care l-am ajutat la muncă, și alea sunt momente frumoase, deci nu ai cum să spui că un moment a fost mai grav sau mai rău, adică Dumnezeu ne-a ocrotit de chestii grave, chestii care într-adevăr să ne marcheze într-un mod urât, că au mai fost mici divergențe este normal, dar și astea fac parte dintr-o bucurie a sufletului. (…) ', a mai spus Julia, pentru Fanatik.ro

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton