Fosta soție a lui Marian Drăgulescu de la Survivor, despre bătăile încasate de la sportiv: „Am fost desfigurată!”

 Miniosu Alexandra
.

Larisa, fosta soție soție a lui Marian Drăgulescu de la Survivor, a făcut mărturisiri cutremurătoare despre bătăile încasate de la sportiv. Potrivit spuselor ei, fostul gimnast ar fi lovit-o cu pumnii și cu picioarele, până ce ea a căzut la pământ. Ba mai mult, la un moment dat ar fi fost chiar desfigurată de Faimos și avea senzația că nu ar mai avea ochi. Detalii tulburătoare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fosta soție soție a lui Marian Drăgulescu de la Survivor a vorbit public despre bătăile încasate de la sportiv. Larisa susține că a fost lovită cu bestialitate de fostul gimnast, cu pumnii și cu picioarele, în timpul mariajului lor. Femeia a a amintit de un episod șocant, atunci când, spune ea, a fost desfigurată de loviturile primite.

larisa-dragulescu-batai-1.jp_larisa-dragulescu-batai-1.jp_

De curând, Larisa Drăgulescu a fost invitată într-o emisiune TV. Printre altele, ea a vorbit și despre fostul ei soț, Marian Drăgulescu. Aceasta a amintit de bătăile încasate de la fostul gimnast, susținând că ar fi fost pur și simplu desfigurată. Scenele de violență s-au petrecut în urmă cu mai mulți ani, atunci când aceștia erau căsătoriți.

Citește și: Larisa Drăgulescu a vrut să se sinucidă în timpul căsniciei cu Marian Drăgulescu:„Am avut o perioadă de depresie destul de lungă'

Citește și: Scandal între Cătălin Zmărăndescu și Marian Drăgulescu la Survivor:„Te dai cu capul de pereți că ai fost fraier'

Citește și: Tily Niculae a fost voluntar la punctul de frontieră Isaccea:„Trei zile am stat zi şi noapte acolo'

Citește și: De ce evită Carmen Brumă să-și expună fiul pe rețelele de socializare:„Motivele sunt…'/ EXCLUSIV

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu de la Survivor, despre bătăile încasate de la sportiv

Potrivit spuselor Larisei Drăgulescu, situația nu a arătat deloc bine în ultimii lor ani de căsnicie. Aceasta a declarat că ar fi fost jignită și bătută de fostul gimnast, actualul concurent de la Survivor, dar și de mama sa. Sportivul și fosta soție au împreună doi copii, iar în urmă cu mai mulți ani au decis să divorțeze.

Larisa Drăgulescu a explicat că, la început, între ei ar fi fost vorba despre o palmă sau două. Ulterior, lucrurile ar fi escaladat și s-ar fi ajuns la violență destul de gravă. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a povestit că, într-o seară, sportivul ar fi bătut-o cu pumnii și picioarele, până ce a căzut la pământ. Aceasta a subliniat faptul că fostul gimnast nu s-ar fi interesat de starea ei și ar fi plecat în altă cameră.

„S-a ajuns până la violență destul de gravă. La început a fost o palmă, două. „Îmi pare rău, nu voi mai face niciodată asta', așa îmi zicea. Situația se repeta, erau din ce în ce mai multe lovituri.

În seara aceea, Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut până când am picat pe jos. M-a lăsat pe jos și a plecat în cameră la copii pentru că băiețelul auzise și se trezise', a povestit Larisa Drăgulescu în cadrul unei emisiuni TV, conform spynews.ro.

Larisa Drăgulescu: „Am fost desfigurată'

În continuare, Larisa a povestit că a zăcut ceva timp pe jos, singură. Când s-a trezit și s-a ridicat, ea a trăit un șoc atunci când și-a atins fața. Potrivit declarațiilor ei, era atât de umflată, încât avea senzația că nu ar mai avea ochi. Aceea a fost ultima zi în care a mai format un cuplu cu Marian Drăgulescu.

„Nu știu exact după cât timp m-am ridicat după jos, dar când m-am uitat în oglindă m-am speriat. Pur și simplu era ca și cum nu mai aveam ochi. Am fost desfigurată în momentul acela', a continuat ea.

În momentul de față, Larisa Drăgulescu iubește din nou și are o relație în care se simte fericită, cu un alt bărbat. În ciuda celor întâmplate, aceasta s-a împăcat și cu Marian Drăgulescu. Aceștia se văd destul de des, de fiecare dată când fostul gimnast vine să-i viziteze pe copii.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton