Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit: „Încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit. Deși susține că nu s-au certat și că sunt prietene de când aveau 16 ani, blondina a descris-o pe cântăreață printr-un mesaj destul de dur. Crede că soția lui Vlad Huidu este „încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă'. Iată ce a mai spus aceasta în emisiunea lui Cătălin Măruță!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Perju a spus câteva cuvinte acide la adresa Giuliei Anghelescu, deși, susține ea, sunt prietene din adolescență. Vedeta i-a făcut o caracterizare cântăreței, după cum a considerat ea de cuviință, în direct. Blondina a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, unde a acceptat provocarea picantă.

andreea-perju-1andreea-perju-1

Vineri, 18 martie, Andreea Perju a apărut în emisiunea „La Măruță', unde a participat la jocurile „Sosurile Iuți'. Provocarea picantă presupune ca invitații să răspundă întrebărilor scrise pe niște bilețele. În cazul în care nu doresc ca întrebarea să fie citită cu voce tare de către Cătălin Măruță, aceștia trebuie să mănânce iute.

Citește și: De ce e a ajuns Andreea Perju în pragul divorțului și cum și-a salvat căsnicia:”Am învățat să…”

Citește și: Cum s-au împăcat Giulia și Vlad Huidu, după ce au fost despărțiți un an și jumătate:„Înainte să ne căsătorim…'

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România'

Citește și: Loredana Groza a făcut show incendiar într-un local de lux din București:„Ce mișcări incitante'

Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit

După doi ani de când Cătălin Măruță are această rubrică în emisiune, acum, și Andreea Perju a onorat invitația. Printre provocările primite, blondina a trebuit să o caracterizeze pe Giulia Anghelescu. Aceasta a spus despre cântăreață că „este încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă' cu felul ei de a se raporta.

Andreea Perju a povestit că ea și soția lui Vlad Huidu sunt prietene de când aveau 16 ani. În ciuda cuvintelor prin care a ales să o descrie, blondina a susținut că ea și Giulia Anghelescu nu sunt certate. Printre altele, ea a mărturisit că au încercat să facă un proiect împreună, la un moment dat, însă nu s-a concretizat cum și-ar fi dorit, așa că au continuat separat.

„Cred că este încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă cu felul meu de a mă raporta. Eu cu Giulia suntem prietene de când aveam vreo 16 ani. Nu suntem certate. Am încercat la un moment dat să facem un proiect împreună, care într-un final nu s-a concretizat cum ne-am gândit în primă fază. Asta nu înseamnă că ne-am certat. Am continuat separat ca să nu ajungem să ne certăm. Eu sunt foarte realistă. Era un proiect online.

Eu când era în „Fetele marinarului' eram pe val. Când eram la „În puii mei' eram pe val. Eu veneam după trei ani în care mă concentrasem foarte mult pe restaurant, iar ea se vedea în Candy. Și i-am zis: „Băi, Giulia, noi suntem acum la nivelul ăsta. Hai să facem cu proiectul ăsta și să-l ducem unde trebuie„', a spus Andreea Perju la PRO TV.

Andreea Perju și Giulia Anghelescu, nedespărțite la evenimentele mondene

Acum câțiva ani, Andreea Perju și Giulia Anghelescu păreau de nedespărțit, prezentându-se mai mereu împreună la diferite evenimente mondene. După neînțelegerile întâmpinate în privința proiectului comun, cele două s-au îndepărtat, iar relația lor de prietenie nu a mai fost atât de închegată, scrie libertatea.ro.

„Avem viața la indigo. Ne-am găsit de mulţi, de prea mulți ani și ne-am gândit că dacă tot ne-am găsit de așa de mulți ani să și facem ceva împreună.

Abordăm diverse subiecte, ne filmăm și împreună, și separat, dar de montat, montăm în episoade. Împreună', spunea Andreea Perju, corectată de Giulia Anghelescu, care și-a asumat în totalitate partea de montaj, acum câțiva ani.

La acea vreme, solista spunea amuzată: „Mai mult eu. Eu montez, iar Andreea își dă cu părerea'.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton