Fosta soție a lui Cabral arată senzațional la 52 de ani. Luana Ibacka și-a spus părerea despre Andreea

 Stamen Diana
.

Căsnicia lui Cabral cu Luana Ibacka s-a terminat după cinci ani, însă cei doi au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, Inoke. La 52 de ani, fosta soție a lui Cabral arată senzațional, iar silueta ei este ca trasă prin inel. Luana Ibacka a trecut peste divorțul de prezentatorul TV.

Luana Ibacka are o siluetă de invidiat și nu ai crede că are 52 de ani. Fosta soție a lui Cabral arată senzațional, iar fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare demonstrează asta. Fără dar și poate, Luana Ibacka este o femeie frumoasă care are grijă de ea, iar felul în care arată este de apreciat. Secretul siluetei sale este alimentația sănătoasă, dar și orele petrecute la repetiții pentru dans.

Chiar dacă Cabral și Luana Ibacka au luat-o pe drumuri diferite, cei doi au rămas prieteni, mai ales că au împreună o fată. Aceștia au divorțat în anul 2005, după doar cinci ani de căsnicie, iar Luana a suferit după această despărțire.

Luana IbackaLuana Ibacka

Motivul pentru care Cabral și Luana Ibacka au divorțat

Cabral și Luana Ibacka au împreună o fată, pe nume Inoke. Prezentatorul TV se pregătește acum să devină tată pentru a doua oară, actuala lui soție, Andreea Ibacka trebuie să nască din clipă în clipă. Fosta soție a lui Cabral o place pe Andreea și chiar crede că aceasta este pentru prezentatorul TV.

„Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece.

Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, a spus Luana Ibacka.

Citește și: Andreea Ibacka a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cabral, plin de emoții: 'Gata!'

Citește și: Andreea Ibacka, sexy cu burtica de gravidă la vedere. Soția lui Cabral e însărcinată în 9 luni

Citește și: Fata cea mare a lui Cabral a ales numele surioarei sale: 'Ne-a propus Inoke' / EXCLUSIV

FOTO: Facebook, Libertatea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton