(P) Bijuteriile din aur cu diamante in topul accesoriilor preferate de celebritati

 Sava Elisabeta
.

Cand vrem sa iesim in evidenta cu un outfit cat mai personalizat, de cele mai multe ori ne inspiram din accesoriile vedetelor. Pentru multe tinere, starurile de la Hollywood devin trendsetters, dar si promotori ai elegantei clasice.

Dintotdeauna celebritatiile au preferat bijuteriile din aur cu diamante si adora sa apeleze la designeri de bijuterii pentru a beneficia de o colectie exclusiva de accesorii. Multe artiste devin chiar imaginea brand-ului respectiv tocmai pentru ca fanii lor sa rezoneze cu continutul pe care acestea il reprezinta.

Blake Lively, celebra actrita a surprins toate privirile pe covorul rosu cu o tinuta simpla la care a accesorizat o pereche de cercei simpli cu diamante. La acest outfit a adaugat si doua bratari identice din aur roz.

Alte staruri care au iesit in evidenta prin accesoriile din aur pe care aleg sa le poarte sunt Maryl Streep si Nicole Kidman, aceasta din urma iubind cerceii cu diamante.

In materie de coliere, trendurile vedetelor tind mai mult spre modele care imbraca gatul si decolteul complet. Colierele la baza gatului din aur alb sau galben de mari dimensiuni si cu diamante sunt preferatele celebritatilor pe covorul rosu deoarece le ofera un outfit spectaculos.

Emma Stone, Bella Hadid, Monica Bellucci sau actrita Natalie Portman sunt printre starurile care opteaza pentru coliere cu diamante de mari dimensiuni. Acestea prefera sa aiba o tinuta simpla compusa dintr-o rochie neagra pe care sa o completeze cu accesorii de mari dimensiuni pentru a obtine un look fabulos.

Inelele cu diamante nu sunt nici ele mai prejos in topul bijuteriilor preferate de celebritati. Alaturi de coliere si bratari cu diamante, inelele cu pietre de mari dimensiuni si in culori diferite sunt alte secrete folosite pe covorul rosu pentru a atrage toate privirile.

De cele mai multe ori starurile aleg sa recurga la astfel de trucuri pentru a straluci pe covorul rosu. Inspira-te din outfit-ul starurilor si vino in agentiile TEZAUR pentru a-ti completa tinuta cu bijuterii din aur cu diamante la preturi avantajoase.

https://www.tezaur.org/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton