Fosta soacră a lui Florin Salam face declarații șocante. Mama Fănicăi îi aduce acuzații grave manelistului: „Nu mai suport. De 7 ani n-a mai trecut pe acolo”

 Lupescu Anca
.

Florin Salam nu se înțelege deloc bine cu mama soției sale decedate.  Fosta lui soacră a făcut niște declarații șocante despre manelist și îl acuză că ar fi trecut prea repede peste moartea femeii. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fosta soacră a cântărețului l-a criticat pe Florin Salam pentru că nu respectă memoria Ștefaniei. 

„De 7 ani n-a mai trecut pe acolo, de la parastasul de 7 ani. Sunt mamă de copil. Copiii au mai mers, o dată pe săptămână merg cu noi, miercurea sau duminica. Florin nu vine cu noi. În altă parte se poate duce, îl înțeleg, cântă, dar de Paște nu putea să-i ducă lumină? De Crăciun, de ziua ei…De 7 ani nu a putut să treacă?', a declarat Aurelia, mama primei soții a manelistului.

Mai mult, femeia a spus că există anumite secrete care nu au fost dezvăluite nici până acum în ceea ce privește relația celor doi, dar și adevăratul motiv al morții Stefaniei, scrie spynews.ro.

„Sunt multe probleme de când a murit fata mea, dar au fost copiii mici. Nu mai pot să suport, el a făcut ce a făcut. L-am mai chemat la parastase, a zis că vine, nu a venit. Nu am avut ce să-i fac. Cântă ca să-l ia lumea în brațe, nu-l doare cum mă doare pe mine, vrea doar să fie aplaudat, dar când o să știe lumea n-o să-l mai aplaude.

Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel. Am rezistat prea mult, nu mai pot, am tăcut pentru copii', a mai mărturisit femeia.

cumsaucunoscutflorinsalamfanicacumsaucunoscutflorinsalamfanica

Fănica, așa cum o alinta Florin Salam, a murit în anul 2009. Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani. Soția manelistului a murit la doar 27 de ani, din cauza unei ciroze care a dus la blocaj renal. 

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Cuplul are împreună trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

După mai bine de șase ani de relație, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să facă pasul cel mare. Cei doi ar urma să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu imediat după ce România nu va mai fi amenințată de coronavirus.

Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!' a declarat Florin Salam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton