Iubita lui What's Up rupe tăcerea! Alice vorbește deschis despre comportamentul artistului: "Uneori țipă, se agita foarte tare și întrece o limită..."

 Cica Cristina
.

Whats Up și Alice Badea au trecut prin multe împreună, iar relația lor nu a fost ferită de încercări. La un moment dat s-a ajuns chiar și la Poliție, din pricina comportamentului artistului. La momentul actual, lucrurile s-au liniștit și totul pare să decurgă bine între ei. Iată ce spune Alice despre partenerul ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dragoste cu năbădăi în cazul lui What’s Up și a lui Alice. Apeluri la 112, agresiuni și, în cele din urmă, iertare. Cam acestea ar fi cuvintele cheie atunci când vine vorba despre acest cuplu.

Citește și: Probleme de sănătate pentru Viorica și Ioniță din Clejani, din cauza scandalului în care este implicată Margherita:„Veștile nu sunt îmbucurătoare'

După scandalul în care au fost implicați, se pare că armonia domnește în relația What’s Up – Alice. Iubita artistului a povestit la Antena Stars că a petrecut perioada de carantină alături de cântăreț și s-au bucurat unul de compania celuilalt: „Înainte chiar nu aveam timp de asta”, a spus Alice.

Iubita lui What’s Up: „E plin de energie și un tonus care mie îmi lipsește”

Alice a vorbit despre cum este Whats Up în spatele camerelor, cum se comportă, ce calități și, mai ales, ce defecte are: „Nu există moment în care să nu cânte, să nu compună, să nu asculte muzică, cred că la amândoi este o febră de muzică non-stop. Asta îmi place foarte mult la el, că este pasionat de ceea ce face. Ne cerem păreri, dar fiecare face tot ca el.

Citește și: Cătălin Botezatu speră ca Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să rămână împreună!„Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste'

Îmi place foarte mult carisma lui, și felul în care povestește lucrurile este amuzant. Este plin de energie și un tonus care mie îmi lipsește. Este foarte iubitor. Romantic.

Ca defecte, uneori țipă. El fiind o fire foarte pasională, se agita foarte tare și întrece o limită a expresivității. Dar și eu am momente de genul, așa că îl înțeleg. Nu gătește! Aș vrea să gătească„, a mai precizat Alice.

Alice-Badea-Whatsup-1Alice-Badea-Whatsup-1

Citește și: Când s-au cunoscut, de fapt, Margherita de la Clejani și Theo și ce relație este între ei:„Nu avea când să o influențeze'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton