Fosta logodnică a lui John Cena, declarații șocante în timpul sarcinii! Nikki Bella:„Am fost violată de două ori”

 Oana Pantazi
.

Nikki Bella, star de reality show și dublă campioană WWE Divas, și-a lansat recent cartea autobiografică, iar fanii au fost șocați să afle că fosta logodnică a lui John Cena a fost violată de două ori în timpul adolescenței!

Deși Nikki Bella (Stephanie Nicole Garcia-Colace ) se numără printre cele mai cunoscute vedete din Statele Unite, puțini i-au cunoscut povestea tulburătoare până la apariția cărții sale autobiografice, „Incomparable”, unde campioana WWE povestește, printre altele, că la 15 ani a fost victima unui viol provocat de un tânăr pe care îl considera prieten.

Citește și: Mirela Vaida, adevărul din spatele fenomenului Vulpița: „E vorba despre povestea ei. Care a început cu o minciună și…” / INTERVIU

Nikki Bella și fostul ei logodnic, John Cena

Simţi ruşine şi frustrare

Din nefericire, traumatizanta experiență s-a petrecut și un an mai târziu, când Nikki se afla la colegiu, când, susține Nikki în cartea autobiografică, a fost drogată și abuzată sexual de unul dintre colegii ei.

„Este un sentiment oribil cel pe care îl trăieşti în acele clipe de groază. Apoi, simţi ruşine şi frustrare, care dor mult mai tare decât ceea ce s-a întâmplat înainte… Când ţi se întâmplă aşa ceva, începi să ai impresia că vina e la tine. Cât de uşor îţi este să simţi mai degrabă ruşine decât furie şi cât de greu îţi este să realizezi că n-ai putut face nimic ca să îi opreşti', a povestit Nikki Bella.

Citește și: Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu, mama eroină care a născut la 67 de ani. Eliza a împlinit 15 ani și mama ei i-a găsit tată adoptiv în caz că ea pățește ceva!

Nikki și John Cena

„Eram terifiată că-l voi pierde pe bărbatul iubit”

Nikki (36) vorbește cartea ei și despre povestea de dragoste extrem de mediatizată pe care a trăit-o alături de actorul și luptătorul WWE John Cena (34), de care s-a despărțit în aprilie 2018, după o relație de 6 ani. Nikki a recunoscut în carte că s-au străduit foarte mult să mențină relația, însă scopurile lor în viață erau diferite…

Nikki și Artem Chigvintsev, actualul ei logodnic

„În loc să mă întorc și să privesc în față situația, am ascuns totul sub preș, gândindu-mă că mă pot preface că nu există. Din cauză că eram terifiată că-l voi pierde pe bărbatul iubit, mi-am ascuns cât am putut dorința de a mă căsători și de a face copii”, povestea ea.

Spre dezamăgirea fanilor, Nikki s-a retras din circuitul de wrestling WWE în 2019 și s-a dedicat vieții de familie alături de logodniculul ei, dansatorul rus Artem Chigvintsev, căruia îi va dărui curând un copil.  

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton