Anda Adam, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează: „Toată lumea se mai ceartă. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns”

 Oana Pantazi
.

Recent, zvonurile despre despărțirea dintre Anda Adam și soțul ei, Sorin, s-au înmulțit. Iată care a fost prima reacție a artistei!

Cum de obicei nu iese foc fără fum, faptul că, în ultima vreme Anda Adam a șters toate pozele de pe Instagram cu soțul ei a dat apă la moară celor care deja speculau o despărțire între cei doi. Iar faptul că artista a renunțat la verighetă a dat parcă și mai multă credibilitate zvonurilor.

Anda a negat că a divorțat

Invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV, artista a vorbit pentru prima oară despre acest lucru, punând capăt astfel speculațiilor că s-ar fi despărțit de soțul ei.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.red. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare', a declarat artista.

Anda a renunțat la verighetă, dar…

După despărțirea de Victor Slav, Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin, cel cu care și-a întemeiat și o familie în anul 2015. Evelin este rodul iubirii lor, iar micuța le-a schimbat complet viața celor doi.

De câteva luni, Anda Adam a renunțat la verighetă și la fel a procedat și soțul ei. Chiar dacă cei doi au renunțat să se urmărească și pe rețelele de socializare, nu este un semn neapărat că divorțul este iminent. De altfel, acum ceva timp artista povestea că ea și soțul ei își mai doresc un copil.

„Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin‘, a declarat Anda Adam pentru Libertatea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton