Florin Zamfirescu, propunere indecentă pentru Corina Chiriac, de care a fost mereu îndrăgostit: "Nu vrei să mergem aici, în grădină, să..."

 Dumba Gabriela
.

Florin Zamfirescu recunoaște că a fost mereu îndrăgostit de Corina Chiriac, iar la un moment dat chiar i-a făcut o propunere… indecentă. Din păcate pentru el, artista a preferat să rămână prieteni și nu a dat curs invitațiilor sale picante. Recent, cei doi artiști s-au revăzut, iar Florin Zamfirescu a complimentat-o pe Corina Chiriac de față cu mulți oameni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Chiriac și-a lansat o nouă carte, după „Minuni trăite', iar de data asta e vorba despre cele două piese de teatru pe care le-a scris în urmă cu câteva zeci de ani. La lansarea cărții „Două piese de teatru', care a avut loc luni, 28 noiembrie 2022, seara, în foaierul Teatrului Odeon, a fost prezent și Florin Zamfirescu.

15-copy-115-copy-1

Florin Zamfirescu, îndrăgostit lulea de Corina Chiriac în tinerețe

Florin Zamfirescu a fost unul dintre invitații Corinei Chiriac la lansarea celei mai noi cărți, „Două piese de teatru” și a depănat amintiri din tinerețe cu marea artistă.

Atunci când a fost întrebat despre amintirile amuzante cu Corina Chiriac, Florin Zamfirescu și-a adus aminte de o propunere pe care i-a făcut-o cântăreței, în timp ce se aflau la petrecerea lui. Totul s-a întâmplat la un teatru.

'A fost o glumă. Eu locuiesc în Mogoșoaia și cândva, acum vreo 20 de ani, am făcut o petrecere de ziua mea și bineînțeles că am chemat-o și pe Corina. Eu mereu îi spun că am fost îndrăgostit de ea și ea tratează cu umor lucrurile acestea.

Am ieșit afară, era cald și aveam o grădină, era seară, plouase cu o zi înainte. Și eu zic, Corina, cât am stat eu după tine toată tinerețea mea? Nu vrei să mergem aici în grădină să ne dăm pe brazdă? La care ea zice: Nu pot pentru că am pantofi cu toc', a spus Florin Zamfirescu, potrivit spynews.ro.

Florin Zamfirescu a dezvăluit că este un mare fan al Corinei, pe care o apreciază încă din tinerețe.

'Și acum este frumoasă și are o gură frumoasă. Este un om complet, inteligent, o persoană cu care ai ce să vorbești. Este o fată care și-a trăit viața frumos', a spus actorul despre Corina Chiriac.

Florin Zamfirescu, complimente în gura mare pentru Corina Chiriac

Florin Zamfirescu a declarat, la lansarea cărții Corinei Chiriac, că a fost extrem de emoționat când i s-a propus să participe la acest eveniment.

„De câteva bune zile, da mai bine de o săptămână, aștept cu emoție ziua de azi, seara de acuma. Știu de la Corina că m-a tot invitat să prezint această carte din cele două, pe care le-am și citit. Această carte de amintiri este o carte fenomenală, e o carte pe care nu poți s-o mai lași din mână', și-a început discursul Florin Zamfirescu. Actorul a fost întrerupt apoi de Corina Chiriac, pe un ton ironico-amuzant: „Tu vorbești serios?'.

Artistul și-a continuat speech-ul, făcând câteva mărturisiri care a lăsat întregul foaier al Teatrului Odeon cu gura căscată. „Eu am cunoscut-o pe Corina din anul I de facultate. Am văzut cea mai senzuală gură pe care poți s-o vezi în viață. Eu mai văzusem prin filme', a mărturisit Florin Zamfirescu.

„Acuma aflu?', l-a întrebat Corina Chiriac, pe fundalul râsetelor celor prezenți în sală, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Codin Maticiuc dezvăluie ce reprezintă tatuajele sale și de ce le-a făcut abia la 39 de ani:’Am tatuaje despre religie, alcool, scrieri personale’ / EXCLUSIV

Citește și: Actrița Sanda Toma a murit, la 88 de ani.Artista a fost crescută de călugărițe, după ce a rămas orfană la doar 5 luni

„Ce vedeam prin filme erau picturi, ce Sarita Montiel sau Brigitte Bardot? Când am văzut-o pe Corina… În primul rând, ea terminase liceul odată cu mine. Fusese o elevă în uniformă. Nu mi-am putut închipui niciodată pe Corina în uniformă de elevă, în bancă, și cu un profesor care să se uite la ea și să rămână normal.

Există o poveste, nu știu dacă am spus-o, cu un personaj care se numea Eula Wagner, despre care autorul spunea că era atât de frumoasă. Și era prin clasa a 6-a, a 7-a, încât dirigintele ei s-a spânzurat, ca să nu cadă în vreun păcat. Ei, Corina, era așa… Nu spun că era frumoasă… Era…', a povestit Zamfirescu nestingherit, până când Corina a încercat să salveze situația: „Nu vrei să trecem la carte?'.

„Trebuie să spun încheierea. Ea parcă a intuit, pentru că mă uitam cu ochi de vultur… După cursuri mergeam la Cireșica, ne prosteam. Corina m-a întrebat: „Tu ai fi în stare să te sinucizi pentru o femeie?'. Am urât-o un an', a completat Florin.

„Măi, astea erau glumele generației noastre', a intervenit Corina. „Nu te scuza… Asta e prima mea amintire, prima fotogramă cu Corina. Nu mai spun de cât talent a avut, vibra scena sub ea', a adăugat Florin Zamfirescu.

Ce spune Corina Chiriac despre relația cu Florin Zamfirescu

„I-am spus: dragă, Florin, dacă ne-ar fi spus cineva când aveam 17 ani – noi ne știm de când avem 17 ani – că ne vom revedea când avem 70, amândoi sănătoși și realizați în viață, probabil că n-am fi crezut. Faci parte din cariera mea, din amintirile mele de aur, din prezentul meu frumos.

Până să trecem la lucruri mai oficiale, vreau să vă spun de ce am ales să fim aici la Teatrul Odeon. Pentru că în 1974, Florin a încercat să-mi bage mințile în cap. Mi-a zis: „Hai, sunt niște posturi la Teatrul Odeon. Nu vrei să vii să te angajezi?'. Era Teatrul Giulești atunci. Deci, Teatrul Giulești. Mi-a propus o piesă de teatru. Am repetat-o…

Ne-am dat peste cap. Am luat amândoi posturile, dar cum e destinul… exact în acel an, în 1974, trei instituții diferite m-au propus la trei festivaluri diferite să reprezint România: la Orfeul de Aur, la bulgari, la un concurs din Polonia și la Dresda, în fosta Republică Democrată Germană.

Din trei festivaluri am luat două premii importante. Mi-am dat seama că voi rămâne la muzică. Atunci mi-am cerut scuze, am plecat din teatru și iată că mă întorc după atâția ani doar în calitate de autoare, dar cine știe?', a declarat emoționată Corina Chiriac.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton