De ce nu a plecat Andreea Raicu din România. A vrut de multe ori să se mute: ”Mă minunez de fiecare dată”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu a plecat Andreea Raicu din România. Vedeta a vrut de multe ori să se mute în țări străine, însă de fiecare dată când a încercat și-a dat seama că nu poate. Azi, de 1 Decembrie, a ajuns la concluzia că oricât ar vrea să meargă într-o țară cu mai multe posibilități, tot România este cea care o face să se simtă acasă! Iată ce le-a dezvăluit fanilor cu ocazia Zilei Naționale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu se mândrește că este româncă. Nu doar azi, ci în fiecare zi. Cu toate astea, și-a dorit să plece în străinătate de nenumărate ori. Ba mai mult, a și încercat să vadă cât poate sta fără a trece pe acasă. Într-un final, nu a părăsit țara din mai multe motive pe care le-a și dezvăluit și fanilor din mediul online.

raicu8raicu8

Andreea Raicu nu și-a început ziua de 1 decembrie ca restul vedetelor. A lăsat mesajul frumos pentru la sfârșit și a început cu povestea care a făcut-o de nenumărate ori să se abată de la dorința de a pleca din țară. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta, astfel că postarea ei a stârnit un val de reacții în mediul online.

Citește și: Ce relație este acum între Virgil Ianțu și Andreea Raicu, după ce s-a spus că au format un cuplu:'Ne potriveam foarte bine, ne completam…'

Citește și: Ce educație a primit Andreea Raicu de la mama ei și ce relație au:”Multe lucruri mi-ai interzis”

Citește și: Unde petrece Cristi Brancu de 1 Decembrie:'Mai mereu m-a prins la treabă. Anul acesta, sărbătorim alături de…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a ajutat Cătălin Măruță pe Viorel Lis să-și rezolve problemele de sănătate. Oana Lis:„A plătit din banii lui personali…'

De ce nu a plecat Andreea Raicu din România

Andreea Raicu este iubită de toată lumea și cunoscută de publicul larg. Are un succes colosal pe plan profesional, dar asta nu înseamnă că nu s-a gândit de mai multe ori să aleagă o altă țară în schimbul României. A și încercat acest lucru, însă dorul nu i-a dat pace și s-a întors pe meleagurile românești. De ziua României a simțit să spună lucrurilor pe nume.

'Nu am plecat pentru că de fiecare dată când stăteam mai mult departe, după o perioadă mi se făcea un dor cumplit de casă, de familie, de prieteni, de căldura oamenilor, de locurile dragi, de viața mea de acasă.', a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu: 'Mulțumesc România pentru tot'

Pe lângă faptul că a dezvăluit că s-a gândit ani la rând să plece din țară, dar că a renunțat la această idee, vedeta a mărturisit și ce iubește la România. Fără a sta pe gânduri a explicat că țara noastră este plină de locuri mirifice, deși nu sunt mediatizate. De asemenea, susține că fiecare zi în țara asta o face să se simtă acasă și mândră, fiind recunoscătoare pentru tot ceea ce are.

Locurile superbe din țară în care mă minunez de fiecare dată. Cât de frumoase sunt. Deschiderea oamenilor și atât de multe care mă fac să o iubesc! Mulțumesc România pentru tot. Sper să pot să-ți dau și eu înapoi cel puțin pe cât mi-ai oferit tu', a mai scris vedeta.

Numeroase vedete au sărbătorit ca la carte Ziua Națională

Azi, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, numeroase nume din showbiz-ul românesc și-au arătat iubirea față de țara în care s-a născut. Deși nu este bogată ca altele, România a oferit tuturor o șansă la o viață lipsită de griji, bineînțeles, totul după multă muncă în spate. Artiși de renume, actori mari și nume importante din sfera mondenă au lăsat un mesaj emoționant și important. Ba mai mult decât atât, au îmbrăcat și portul românesc!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton