"Suntem înconjurați de cretini. Lăsați-l, domnilor, să se dezvolte". Florin Zamfirescu a sărit în apărarea lui Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023

 Dumitrache Laura
.

Florin Zamfirescu a sărit în apărea lui Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. După ce a obținut premiul concursului de talent, Rareș Prisacariu a împărțit în două publicul din România. În timp ce unii îl laudă pentru talentul său unic, alții l-au criticat dur. Acesta fiind și motivul pentru care actorul Florin Zamfirescu a intervenit și i-a luat apărarea micuțului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rareș Prisacariu a stârnit o serie de controverse în mediul online după ce a câștigat premiul Românii au Talent 2023. Multe persoane, printre care și vedete, i-au contestat talentul. Cu toate astea, există și persoane publice care au sărit în apărarea micuțului. Printre acestea se numără și actorul Florin Zamfirescu.

florin zamfirescuflorin zamfirescu

În finala Românii au Talent, Rareș Prisacariu i-a impresionat pe telespectatorii care l-au votat, În vârstă de șapte ani, Rareș Prisăcariu a câștigat trofeul de 120.000 de euro, dar a reușit să stârnească un val de reacții dure în mediul online. Florin Zamfirescu i-a luat apărea și le-a transmis un mesaj celor care l-au criticat.

Citește și:Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, a uimit din nou, după ce a pronunțat cel mai lung cuvânt din limba română fără să se încurce. Cătălin Măruță: „Tu ți-ai propus să mă faci praf…'

Citește și:Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro câștigat de fiul lor la Românii au talent: „Lumea nu știe, dar…”

Citește și:Reghe a postat un clip emoționant cu Bebeto, fiul său și al Anamariei Prodan. După divorț, impresara l-a acuzat că-și vede foarte rar copilul

Citește și:David Popovici a început, astăzi, Bacalaureatul! De ce dă examenele la Vălenii de Munte și ce materii a ales

Florin Zamfirescu a sărit în apărarea lui Rareș Prisăaariu, câștigătorul Românii au Talent 2023

Rareș Prisacariu, în vârstă de șapte ani, este câștigătorul Românii au Talent 2023. Telespectatorii au fost emoționați de numărul acestuia și l-au votat pentru a pleca acasă cu premiul cel mare. Cu toate astea, în mediul online a avut loc un val de reacții și publicul s-a împărțit în două tabere, pro și contra. După ce a fost criticat, actorul Florin Zamfirescu a sărit în apărea micuțului.

„Cand ma uit si vad aceste aberatii, acest copil este minunat, Eu fac parte din acesti copii. La 3 ani, le recitam Regina ostrogoţilor, la 7 ani interpretam pe o scena, la 16 ani am castigat un premiu national depasindu-l pe Gheorghe Zamfir in 1966, am luat locul 1 pe festival. Cine are griji din astea ar trebui sa se ingrijeasca de sine. Eu il sfatuiesc doar pe el: Rares nu asculta pe nimeni, asculta pe mama ta, du-te pe ulitele pe care le vrei tu, sunt niste oameni rai, sunt oameni nepretintiosi, care nu au facut nimic in viata. S-au plans ca Nadia Comăneci și-a distrus copilaria. In tara asta nu poti sa devii mai mult cu aprobarea unor imbecili, Rares esti minunat, nu asculta pe nimeni, du-te in drumul tau. Ce grijulii sunt niste nenorociti incapabili care nu au viitor, nu au prezent. Prostul moare de grija altuia. Suntem inconjurati de imbecili cum sa ii strici bucuria unui copil minunt, cand poti sa te bucuri', a spus actorul în emisiunea Punctul culminant.

Florin Zamfirescu: „Suntem înconjurați de cretini”

Actorul i-a transmis și un mesaj lui Rareș Prisacariu. Florin Zamfirescu l-a îndemnat pe copilul de șapte ani să nu țină cont de criticile pe care oamenii i le aduc și să își urmeze visul.

„Lasati-l domnilor sa traiasca, sa se dezvolte. Stiti ce o sa fie cu acest copil peste 18 ani? Nu taiati din radacina un copil care se ridica atat de frumos. E o directiva undeva ca romanii sa nu mai razbata, ca sa fie pusi cu botul PE LABE, SA LI SE VANDA, SA LI SE FURE, si daca un copil dintre romani se ridica si dovedeste calitati egale cu alte grupuri din Europa, ei au voie, noi nu avem voie. Multi au norocul de a nu fi romani. Noi stam si ne uitam in gura unui cretin care nu au nici un fel de comparatie, ei nu exista, sunt 0. Indiferent ca isi dau cu parerea, sunt zero, pentru ca sunt distrugatori. Sa nu iti fie teama, cum sa ii fie rusine cand e unic? Ai luat marele premiu, mergi mai departe. Suntem inconjurati de cretini', a mai spus Florin Zamfirescu, potrivit romaniatv.

Rareș Prisacariu a câștigat premiul de 120.000 de euro la Românii au Talent

Rareș Prisacariu a câștigat finala Românii au Talent 2023 și marele premiu de 120.000 de euro. Băiețelul de șapte ani este din Botoșani și este pasionat de actorie, iar în emisiune a avut un număr oratoric. Întreaga sală a izbucnit în urale când au auzit că Rareș Prisacariu este câștigătorul sezonul 13 Românii au Talent. Rareș recită din Eminescu și a oferit numeroase lecții de patriotism. Cu toate astea, multi internauți au contestat talentul micuțului.

Peste 15-16 ani va fi un nimeni dacă părinţii nu se vor trezi la realitate! Este un copil timorat, care nu știe să se bucure de copilărie, care nu are nici o trăire! Recită mecanic o poezie… dacă îl întrerupi nu mai știe unde a rămas, nu mai poate continua! Uitaţi-vă cu atenţie la el, că pe scenă nici nu știe ce e cu el, nu se poate bucura de așa-zisul „succes, nu conștientizează nimic.„, „Câtă tristețe și confuzie are în suflețel.. asta nu observă nimeni. Câtă maturitate îngrămădită cu forța în creierașul lui… Stimați părinți, lăsăți copiii să fie copii!‘, sunt doar câteva dintre comentariile internauților postate în mediul online.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton