Florin Vasilică, gest emoționant la 18 ani de la moartea lui tatălui său, Liviu Vasilică: "Îi duc muzica în Arabia Saudită"

 Dumba Gabriela
.

Pe 19 octombrie s-au împlinit 18 ani de la moartea lui Liviu Vasilică, iar fiul său, Florin, are grijă ca muzica tatălui său să nu se piardă. Florin Vasilică a preluat repertoriul regretatului Liviu Vasilică, iar în curând, „Hai, hai, cu trăsioara” se va auzi în Arabia Saudită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vasilică, fondatorul și liderul Grupului 'Teleormanul', s-a stins din viață pe 19 octombrie 2004, la doar 54 ani. La 18 ani ani de la decesul cântărețului, celebrele lui refrene 'Hai, hai, cu trestioara' și 'Mărine, la nunta ta! vor fi ascultate, în curând, atât în Arabia Saudită, cât și în Dubai.

1-822×491-11-822×491-1

Florin Vasilică duce muzica lui Liviu Vasilică în Arabia Saudită

'19 octombrie 2004 – Cea mai tristă zi din viața mea… A murit tata, A MURIT TATA! 18 ani de atunci', a fost mesajul trist al solistului Florin Vasilică, pe contul său de Facebook.

Florin Vasilică ne-a vorbit, recent, despre spectacolele de muzică populară pe care le va susține, în curând, în străinătate:

,,Îi duc muzica lui tata în Arabia Saudită, sunt chemat acolo prin ambasadă, ca să cântăm. Suntem în negocieri și cu cei din Dubai', a declarat el pentru playtech.ro.

Citește și: Cum l-a cunoscut Ana Baniciu pe iubitul ei, Edy Kovacs:„Arătam rău, a avut foarte mare grijă de mine’

Citește și: Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.Decizia luată de Pro TV

Citește și: Alina Sorescu, primele declarații după ce a rămas fără emisiuna de la TVR:'Este locul unde am crescut și m-am format ca artist'

Și nepotul lui Liviu Vasilică s-a apucat de muzică!

Florin Vasilică i-a promis tatălui său că îi va duce mai departe activitatea artistică, nemuritoarele piese de folclor, însă și fiul lui Florin, Leonard Vasilică, este un solist talentat.

A cochetat mai întâi cu muzica populară, apoi a abordat un stil modern, hip-hop. Florin Vasilică își susține băiatul, acum, la început de drum artistic:

,,El are doi prieteni cu care încearcă să producă alt gen de muzică, nu folclor. A început să cânte niște genuri moderniste. Face hip-hop, mă bucur, îi ofer tot suportul, îi dau și studioul, căci eu am studioul meu, sunt și producător, îi dau să facă totul în muzică, dar nu folclor', a mai declarat Florin Vasilică.

Și Florin Vasilică a abordat, de-a lungul carierei artistice, mai multe stiluri muzicale, în paralel cu folclorul:

'Am cântat și hip-hop și pop, am interpretat și piesa 'Heal The World', a lui Michael Jackson, am cântat și manea, dance, etno-dance, dar folclorul a fost de bază.

Celelalte genuri au fost provocări, pe când stăteam la Sibiu și îmi înființasem acolo o formație. Făceam cu tata folclor, restul făceam că așa voiam. Pot interpreta și o piesă de la CRBL, dar și de la L.A', a mai declarat Florin Vasilică pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton