Florin Piersic, mărturisire tulburătoare: "Mi-e frică de moarte. Peste 20 nu o să-și mai amintească nimeni de mine"

 Oana Pantazi
.

Cu puțin timp înainte de a împlini 85 de ani, Florin Piersic a făcut o mărturisire tulburătoare. Deși este un munte de energie și de optimism, marele actor a recunoscut că se teme de moarte…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta a fost unul dificil pentru Florin Piersic, pandemia de coronavirus despărțindu-l pe marele actor de scena pe care o iubește atât de mult. Deși a trecut cu bine până acum peste momentele dificile, marele actor nu a rămas insensibil în fața tragediilor pe care mulți dintre noi le-au trăit în această perioadă.

Mai mult, Florin Piersic a făcut și o mărturisire intimă, în cadrul unui interviu pentru antena 3, marele actor recunoscându-și anxietățile.

„Sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta. Vă consolez în sensul că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit în toată această perioadă, a spus Florin Piersic.

Florin-Piersic-1-708×1024-1-708×1024-1Florin-Piersic-1-708×1024-1-708×1024-1

Florin Persic: „Mi-e greu și să pronunț cuvântul moarte”

Pe 27 ianuarie, marele actor va împlini 85 de ani și, chiar dacă a avut o viață personală și profesională extrem de plină, fiind și acum în activitate, cu siguranță are clipe de introspecție și se gândește uneori și la inevitabilul moment al trecerii în neființă. De altfel, Florin Piersic nu s-a sfiit să mărturisească, în direct, că se teme de moarte ;i c[], mai mult, se ferește să folosească acest cuvânt…

Jur că vă spun adevărat. Jur! Mie mi-e frică de moarte. Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar mie mi-e greu și să pronunț cuvântul ‘moarte, de aia întotdeauna, știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun ‘a murit, ci ‘a plecat într-o stea.

Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva într-o stea și se gândesc la dumneavoastră, așa cum eu azi mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dat TOT, ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră', a mărturisit Florin Piersic la Antena 3. 

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu” este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

„Peste 20 de ani nu o să își mai amintească nimeni”

Cu aproape un an în urmă, chiar de ziua lui, Florin Piersic și-a rememorat existența și a conchis, cu tristețe, că, din nefericire, peste ani numele său ar putea fi uitat… Întrebat cum crede că își vor aminti oamenii de el, peste 20 de ani, Florin Piersic a făcut o mărturisire tulburătoare.

 (…) Oamenii își amintesc de cei care sunt valoroși, din păcate, sau încep să vorbească cât de cât, numai după ce ei nu mai sunt. (… )Acesta este adevărul. Își amintesc după ce ei nu mai sunt.

(…) Peste 20 de ani, nici nu vor ști, probabil, că a existat un actor și un om pe care îl chema… Soția mea, care este lângă mine, spune că nu este adevărat. Eu spun că peste 20 de ani nu o să își mai amintească nimeni. Îmi pare rău că trebuie să îți spun asta. Nu îmi face plăcere să spun asta, dar am colegi, prieteni, parteneri de toate vârstele și constat că din ce în ce mai puțîn sunt pomeniți.

Poate ai observat și cei care ascultă această convorbire dintre noi doi realizeză că eu, tot timpul, încerc să îi pomenesc pe cei care mi-au făcut bucurii, care mi-au fost aproape sau parteneri, oameni care au fost alături de mine și s-au dus. Mă doare foarte tare. Mă doare sufletul când mă gândesc că au rămas atât de puțini… Eu nu i-am uitat și ei există în sufletul și in mintea mea’, a declarat Florin Piersic pentru realitatea.net.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton