Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: "Mănânc ca să supraviețuiesc"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Anda Adam are un trup incredibil la 40 de ani! Vedeta face eforturi pentru a se menține în formă și ne-a spus cât de importantă este imaginea pentru ea, în calitate de artistă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu cum ai grijă de corpul tău acum?

Merg la sală în fiecare zi, cu mici excepții, când am foarte multă treabă sau sunt plecată pe undeva. Sau dacă am vreo zi petrecută cu Evelin. Merg la sală, lucrez pe grupe de mușchi, fac cardio. Îmi împart programul ca două ore dintr-o zi să fie pentru un antrenament la care țin foarte tare. Și, evident, am grijă ce mănânc. Este 70% dietă și 30% antrenament. Cele două trebuie să fie mână în mână pentru a vedea rezultate evidente.

Știu că ești Taur și, prin urmare, și gurmandă. Cum te oprești când simți că ai mânca toată cutia de înghețată?

Nu sunt gurmandă deloc, chiar mănânc ca să supraviețuiesc. Nu am avut pofte, nu am pățit niciodată să simt nevoia să mănânc. Înghețata nu îmi place atât de mult, așa că la acest capitol stau bine, fiindcă nu trebuie să mă abțin.

Te-a ajutat aspectul fizic să ajungi unde ești astăzi?

Eu cred că la un artist contează foarte tare și aspectul fizic, și imaginea, deoarece vindem imagine. Dacă ai și talent, și o imagine foarte bună, ești un pachet complet ca artist. Dar nu înseamnă că e neapărat necesar, deoarece poți fi foarte talentat, dar să nu arăți extraordinar și, totuși, să ai mult succes. Cred că, într-o oarecare măsură, m-a ajutat în carieră. Și îmi doresc ca, mai mult decât să-mi placă mie cum arăt, să inspir alte fete să ducă un mod de viață sănătos, așa cum duc eu.

Anda-Adam-4-2Anda-Adam-4-2

Dacă ai avea din nou 18 ani, ai merge pe același drum? Sau te-ai orienta spre alte domenii?

Nu m-aș reorienta, sub nicio formă, dacă aș fi acum la 18 ani. Dacă nu aș fi avut talentul de la Dumnezeu, probabil a fi lucrat în IT, ceea ce am studiat în liceu. Este un capitol din viața mea care mă fascinează, îmi place mult tot ceea ce ține de tehnologie. Cred că, dacă nu eram cântăreață, eram hacker. (râde)

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:”M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma:”Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța:”Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului” / EXCLUSIV

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani:”Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton