Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, au aniversat 10 ani de relație. Ce surpriză i-a făcut chef-ul

 Lupescu Anca
.

Florin Dumitrescu își laudă soția ori de câte ori are ocazia. Celebrul bucătar și Cristina Sima au o relație superbă, doi copii frumoși și o căsnicie extrem de reușită. Florin Dumitrescu se mândrește de fiecare dată cu familia lui pe rețelele de socializare și le arată mereu fanilor cum e atmosfera la el în casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Îndrăgostit ca în prima zi, juratul de la Chefi la Cuțite i-a făcut o surpriză emoționantă soției sale, pe rețelele de socializare. Florin Dumitrescu și Cristina au o relație foarte frumoasă, iar faptul că trebuie să stea departe unul de celălalt nu este deloc plăcut. Prin urmare, chef-ul i-a dedicat frumoasei blondine o piesă de suflet. El i-a transmis soției și cât îi este de dor de ea, urmat de un pupic virtual.

„Dor de tine', a scris Florin Dumitrescu, urmat de îmbrățișări virtuale.

Chef Florin Dumitrescu și Cristina au aniversat 10 ani de relație

Deși mulți nu le dădeau șanse la începutul relației lor, iată că cei doi au demonstrat că se iubesc necondiționat și sunt împreună chiar și acum, după 10 ani.

images-10images-10

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar. 

Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi. Tin minte si acum, poza asta ii era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul.

Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti! Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti! Te iubesc, Sima!’, a fost mesajul lui Florin Dumitrescu.

Cei doi s-au căsătorit în 2014, după 4 ani de relație. Chef Florin Dumitrescu și Cristina Sima au împreună două fetițe superbe, Ava și Mia.

‘Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost.

Citește și:

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Am dus-o dincolo de nori’

Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!’

Solistul de muzică populară Dumitru Stroie a murit într-un accident de mașină. Avea 30 de ani

Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!’, ne-a spus juratul de la Chefi la cuțite.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton