Adda are spatele plin de răni și a publicat imaginea. Ce a pățit soția lui Cătălin Rizea

 Laciu Andreea
.

Adda i-a șocat pe fanii ei după ce le-a arătat rănile pe care le are pe spate. Soția lui Cătălin Rizea de la Chefi la Cuțite s-a fotografiat și a postat imaginea pe internet, pe conturile ei de pe rețelele de socializare. Care este adevărul despre semnele bizare?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, în luna octombrie, Adda a ajuns de urgență la spital. După ce a trecut printr-o serie de controale amănunțite, medicii i-au dat un diagnostic destul de dur. Așa a aflat partenera de viață a lui Cătălin Rizea că are o alergie foarte urâtă, declanșată după ce s-a tratat cu antibiotice.

Au trecut luni bune de atunci, ba chiar Adda a urmat o dietă extraordinar de strictă pentru ca organismul ei să își revină. Însă, urmele acelei probleme medicale se pare că nu au dispărut complet. Spatele ei este, în continuare, plin de erupții extrem de puternice.

AddaAdda

Ce are Adda pe spate, de fapt

Acum, cântăreața a făcut publică suferința ei. Cu toate că fanii s-au îngrozit când au văzut cum arată spatele ei, Adda vede în continuare partea plină a paharului, așa cum a recunoscut chiar ea.

„Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte. Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut', a spus Adda pe InstaStory.

„A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp. Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase', a adăugat vedeta.

Citește și: Iulia Albu a atacat-o dur pe Adelina Pestrițu: „O fostă dansatoare de club. Valoarea ei este…'

Citește și: Adda, dietă strictă timp de 9 luni, din cauza problemelor de sănătate: „Probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot”

Citește și: Adelina Pestrițu, reacție la atacul Iuliei Albu: „Îți dorești o controversă cu mine, poate așa mai pui 200 de lei la contract!”

Citește și: De ce a ajuns Adda la spital, cu perfuzii: Am început să respir foarte greu și mi s-a umflat limba'

Cum și-a distrus Adda sănătatea

Fotografia cu spatele artistei este una recentă. Se pare totuși că nu doar acel medicament i-a distrus organismul, ci și nopțile nedormite, alimentația nesănătoasă și un consum insuficient de apă.

„Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos, nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie, oboseală, un cumul de factori… Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conține antibiotic – și eu nu știam asta și s-a dovedit că eram alergică.

Toate au condus la asta: și de 4 luni mă lupt cu toată nebunia. Asta a fost „trezirea mea'. Mi-am neglijat corpul până când efectiv nu a mai putut să facă față și mi-a spus STOP! Ai grijă de mine ', a mai transmis soția lui Cătălin Rizea.

Adda, dietă strictă timp de 9 luni

 Adda ajungea de urgență la spital, din cauza unei alergii care i-a dat mult de furcă.

„Am plecat acum de la spital și merg la un alergolog. Ideea e că am stat toată noaptea la ugențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt înăuntru în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir’, spunea Adda la vremea respectivă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton