Cum se simte Florin Busuioc la 4 ani de la infarct: "Trebuie să slăbesc 15 kilograme, dar..."

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu 4 ani, Florin Busuioc a fost la un pas de moarte din cauza unui infarct. Busu a reușit să supraviețuiască, însă toată viața este nevoit să aibă grijă de sănătatea lui, iar principalul obiectiv pe care îl are acum este să slăbească 15 kilograme. Deși este conștient că aceste kilograme în plus îi obosesc inima, Busu spune că îi este greu să se abțină de la mâncare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Busuioc a trecut printr-o mare cumpănă a vieții în noiembrie 2018, când a suferit un infarct miocardic la Craiova. Era la un spectacol, a mai fumat o țigară, una din multele la acea vreme, i-a spus unui coleg că-i este rău și s-a prăbușit pe podea.

busu-538×332-1busu-538×332-1

Cum se simte Florin Busuioc la 4 ani de la infarct

Florin Busuioc a suferit un infarct în 2018, iar medicul i-a recomandat acum că este nevoit să slăbească 12-15 kilograme pentru a nu obosi inima.

Tratamentul prescris de medici îl respectă cu desăvârșire, la fel și controalele periodice. Din punct de vedere al alimentației însă, Florin Busuioc nu reușește să se abțină de la mâncare, astfel că, evident, nu reușește nici să slăbească.

Cu mâncatul nu sunt atent. În rest îmi iau medicamentele, merg la control o dată la șase luni. Nu e vorba de derapaje prea mari, dar cu mâncatul…

Somnul e ok. Munca e ok. Lucrez ori dimineața și seara, ori dimineața doar. O săptămână așa, un așa. Nu am probleme din punct de vedere al programului. Dar nu prea sunt eu atent la mâncat și asta înseamnă că nu reușesc să mai dau jos din kilograme.

Ar trebui să mai dau jos vreo 12-15 kilograme. Ei, uite că nu reușesc. Dar poate că la un moment dat o să fac și asta. În general, lucrurile arată destul de bine în rest.

Am avut din nou COVID, acum vreo două, trei săptămâni, am stat cinci zile acasă, după trei zile nu mai aveam nimic„, a dezvăluit Florin Busuioc pentru fanatik.ro.

Citește și: Traian Băsescu și soția lui, poveste de dragoste ca-n filme! Candidatul la Primăria Capitalei s-a îndrăgostit la prima vedere

Citește și: De ce se întoarce Radu Vâlcan în România, după ce a plecat cu toată familia la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ce va întâmpla cu băieții lui mai mari

Prin ce a trecut Florin Busuioc acum 4 ani, când a făcut infarct

În cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Busu a povestit acum ceva timp ce meniu terifiant avea, o cauză a faptului că și-a pus viața în pericol.

'Fumatul, trei pachete pe zi, cele mai tari țigări de pe piață. Plus oboseala. Aveam atunci, în perioada aia, multe spectacole. Îmi luam concediu de la PRO, plecam peste tot în țară.

Și fugeam după spectacol ca să prind știrile de dimineață, mă duceam direct în direct, mai băgam cafele, nesomn, mâncam prostii. A fost bine că m-a prins cu oameni în jur și nu noaptea, în somn.

Am avut noroc că un băiat, Bogdan, căruia îi voi mulțumi toată viața, a fost lângă mine și mi-a făcut resuscitare imediat, până să vină medicii, altfel… L-am întrebat: 'Mă, dar cum ai avut tu prezență de spirit să-mi faci aia?!'. 'Păi, tatăl meu mi-a murit în brațe, infarct, iar eu n-am știut ce să fac atunci'', a povestit Busu.

Ce ar face actorul dacă ar putea da timpul înapoi? 'M-am lăsat de fumat că n-am mai simțit nevoie. E bine să ai încredere în medici. Înainte, beam 16 cafele, acum mai beau așa, de plăcere. Dacă aș putea da timpul înapoi, asta aș face. Nu cu dragoste, cu nu știu, ci doar asta, să nu mă apuc de fumat!

Cu mâncarea, cu băutura o rezolvi, dar cu fumatul e cel mai periculos. Nu mai beau deloc. Nici înainte n-o făceam. Am avut o bere în frigider de la un Revelion la altul!', a mărturisit Busu.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton