Flick a asistat la nașterea fiicei lui și a Denisei Filcea. Cum a decurs totul: "Nu mă așteptam"

 Oana Pantazi
.

Flick și Denisa Filcea au devenit recent părinți pentru prima oară. Proaspătul tătic și soția lui au povestit cu emoție cum a decurs nașterea, la care el a participat, și ce sentimente au încercat în momentele în care fetița lor venea pe lume.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Flick și Denisa Filcea au trăit recent momente încărcate de emoție, la nașterea fiicei lor, care a venit pe lume în luna iunie. Cei doi proaspeți părinți au fost nedespărțiți și în sala de nașteri, iar totul a fost amplificat de clipa în care au aflat împreună ce sex are bebelușul lor. Iată ce au povestit despre experiența din sala de nașteri și despre clipa în care și-au văzut micuța.

drag-1024×547-1drag-1024×547-1

Flick, alături de Denisa în sala de nașteri

Flick și Denisa au preferat să păstreze discreția multă vreme cu privire la sarcina ei, cei doi făcându-și o apariție surprinzătoare, la petrecerea VIVA!, pe când ea se afla în ultimul trimestru. Iată că, o lună și ceva mai târziu, Denisa a devenit mamă, iar soțul ei i-a fost alături permanent, în sala de nașteri, în momentele de travaliu. Cei doi au povestit totul într-un vlog, dezvăluind cum au trăit această experiență unică în viața oricărui cuplu.

Citește și: Prima imagine cu fetița Denisei Filcea și a lui Flick: „Prin tine se explică Dumnezeu”. Cum arată Eva Maria

Citește și: Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez pentru bebelușul lor: „Părinții spirituali ai copilului nostru…' / EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble a vorbit despre dorința ei de a avea copii:'Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare'

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu va deveni tată.Cum s-au fotografiat cei doi viitori părinți

Sebastian și-a dorit să ia parte la naștere. Inițial, eu nu m-am gândit dacă eu vreau sau nu vreau. Am considerat că este dreptul lui, deoarece este copilul lui în aceeași măsură în care este copilul meu și era dreptul lui să fie acolo n primele secunde din viața ei. Acum, dacă mă uit înapoi, a fost un lucru minunat pentru care îi voi fi recunoscătoare toată viața.

M-a ajutat enorm să mă țină de mână, să mă pupe pe frunte, să mă încurajeze. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă nu ar fi fost acolo. Am auzit împreună primul plânset și vocea medicului când ne-a spus: ‘Felicitări, aveți o fetiță!. El a fost primul care a luat-o în brațe, i-a schimbat primul scutec, i-a făcut prima băiță, a dezvăluit Denisa pe canalul de YouTube.

Flick: „Ele au fost eroinele zilei”

Flick Domnul Rimă s-a dovedit de la început un tată extrem de implicat, fiind nu doar primul care a strâns-o în brațe pe micuța Eva Maria, ci și cel care s-a ocupat de schimbarea scutecului și de prima băiță a fiicei sale… operațiuni care sunt dificile la început chiar și pentru proaspetele mămici. Acesta nu s-a sfiit nici să dezvăluie că nu și-a putut stăpâni emoțiile în acele momente.

Am plâns. Și acum mi se face pielea de găină. M-am ținut tare și oricum nu era despre mine. Ele au fost eroinele zilei. Unic sentimentul de a o ține în brațe. Nu m-am așteptat, m-au pus-o în brațe și am plecat cu ea să o cântărim. Exact aceeași greutate la naștere am avut-o și eu, a povestit și Flick.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton