Bogdan Vlădău, despre abuzurile trăite în modă: "Mi s-a întâmplat..."

 Raiciu Adriana
.

Bogdan Vlădău, despre abuzurile trăite în modă. Despre abuzurile din lumea modei s-a vorbit mult timp, iar multe modele au povestit cu lux de amănunte la ce erau supuse. Printre persoanele mai puțin norocoase, care au primit diferite propuneri din partea oamenilor din industrie, se află și Bogdan Vlădău. Fostul model a povestit acum despre ceea ce se întâmpla în perioada în care activa în domeniu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Vlădău se poate declara acum un bărbat împlinit. Are o familie extrem de frumoasă alături de Gina Chirilă și o carieră impresionantă. Însă, drumul până în acest punct nu a fost deloc ușor. Fostul manechin și-a adus aminte de perioada în care lucra în industria modei, dar și de situațiile mai puțin plăcute pe care le-a întâmpinat.

bogdan-vladau-bogdan-vladau-

Recent, în cadrul unui interviu, Bogdan a vorbit deschis despre perioada în care a fost model, cu bune și cu rele. Iată declarațiile făcute de vedeta de televiziune!

Citește și: Cum se înțeleg Bogdan Vlădău și Gina Chirilă după 10 ani de relație: „Nu mai are motive în ultimii ani să fie geloasă’ 

Citește și: Bogdan Vlădău a vorbit în premieră despre relația amoroasă cu Iulia Vântur. Cum a reacționat soția lui, Gina Chirilă: „Dar eu nu am…'

Citește și: Ce obiecte personale a donat Corina Chiriac pentru Muzeul Național de Istorie.'Mi-am zis că e păcat să le arunc'

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu va deveni tată.Cum s-au fotografiat cei doi viitori părinți

Bogdan Vlădău, despre abuzurile trăite în modă

După ce a cucerit podimurile din România, Bogdan Vlădău a vrut să treacă la următoarea etapă. Astfel, a ajuns să prezinte pe scenele internaționale. Însă, recunoaște că nu a fost totul roz și că au existat momente cu adevărat neplăcute.

Dacă atunci când a prezentat pentru designerii români nu a avut niciun fel de problemă, nu poate spune asta și pentru cei de afară. Când și-a dorit să treacă la nivelul următor, au început să apară tot felul de abuzuri. Atunci și-a dat seama că el nu poate să facă astfel de compromisuri și a renunțat.

„Asta e o chestie normală în modelling și în industria filmului, și cea a muzicii, la cel mai înalt nivel. Mie, în România, nu mi s-a întâmplat niciodată. Mi s-a întâmplat doar în Italia, când am vrut să trec la nivelul următor. Și atunci m-am lăsat de modă. Aia cu «Ce e frumos, și lui Dumnezeu îi place!», e adevărată, dar se întâmpla și cu bărbații, și cu fotografii, și cu fotografele, și cu make-up artiștii. E o industrie a frumosului și e normal să se întâmple așa ceva!', a declarat Bogdan Vlădău, potrivit Cancan.

A renunțat la această lume și și-a îndreptat atenția mai mult către viața sentimentală. A cunoscut o femeie superbă, alături de care o familie extrem de frumoasă și o fetiță simpatică foc.

„Mi-am dorit foarte tare să am copil și în special îmi doresc de ceva ani să am fetiță. N-a fost simplu, credeam că e mult mai simplu, dar a meritat sârguința. Eu am senzația că dacă restricționezi copiii, exact aia o să facă.

Și atunci tu mai bine le explici care sunt beneficiile unui lucru și care sunt părțile negative, ce se poate întâmpla rău. Și atunci, el capătă capacitatea de a înțelege o realitate. Pentru că dacă îl restricționezi și îi impui niște lucruri, s-ar putea ca în momentul în care tu nu ești acolo, sau nu poți să o urmărești, să facă exact ce i-ai spus tu să nu facă!', a mai adăugat Bogdan Vlădău.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton