Flavia Mihășan a fost cerută în căsătorie. Dansatoarea a primit inelul de la iubit: "DA"

 Pirvu Cristina
.

Flavia Mihășan a fost cerută în căsătorie. Dansatoarea va deveni mămică în scurt timp, iar iubitul ei i-a pus marea întrebare. Ea a spus DA fără să stea pe gânduri, probabil, cât de curând, va urma și nunta. Iată ce bijuterie superbă poartă acum vedeta. 

În scurt timp, Flavia Mihășan va deveni mamă pentru prima oară. Ea și Marius Moldovan vor avea un copil, primul lor copil. Bucuria a fost imensă când au aflat de la medici marea veste. Iată că veștile bune se țin lanț pentru ei. Dansatoarea a fost cerută în căsătorie chiar în acest weekend. Nu s-a putut abține și a împărtăsit fericirea cu fanii ei.

Vedeta a postat în mediul online o imagine cu inelul pe deget. Poartă o bijuterie simpă, dar valoroasă. A scris și o mică descriere, sugestivă, semn că a fost cerută în căsătorie.

„Da”, a notat ea. Toți fanii care au văzut postarea imediat au felicitat-o.

Flavia Mihasan a fost ceruta in casatorieFlavia Mihasan a fost ceruta in casatorie

Cine este bărbatul care i-a furat inima Flaviei Mihășan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut anul trecut, la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!, potrivit Spynews. Iubitul Flaviei Mihășan, care a participat la Românii au talent, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaule, are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.

Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton