Cu ce se ocupă acum Monica Gabor în America. Mr. Pink nu a împlicat-o pe româncă în afacerile lui

 Pirvu Cristina
.

Monica Gabor se află de mulți ani în America. A plecat din România imediat după ce a divorțat de Irinel Columbeanu. Iată cu ce se ocupă vedeta acum. Se pare că nu se implică prea mult în afacerile lui Mr. Pink, ea are propria carieră și job-ul care o face fericită.  

De ceva timp, Monica Gabor predă engleza. Vedeta studiază foarte mult și îi ajută și pe alții. În afacerile lui Mr. Pink se pare că se implică destul de puțin, doar când vine vorba de promovare.

„E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranţii şi, în al doilea rând, predau ce ştiu din cărţi. Mă determină pe mine să învăţ pentru mine însămi din ce în ce mai mult, pentru că vreau să împart cu ei cât mai mult din ce studiez. Este obositor, dar foarte satisfăcător. Sunt multe ore de pregătire înaintea cursurilor propriu-zise. Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la şcoală.

Am început să învăţ engleza din clasa a cincea, mereu mi-a plăcut. În clasa a 11-a deja am primit diplomă de competenţe lingvistice excelente în limba engleză. Când începi să călătoresti, înveţi cu adevărat orice limbă străină, nu numai limba engleză. Când te muţi într-o altă ţară te obişnuieşti să vorbeşti în ritmul şi dialectul lor.

Este greu la început, ţi se pare că toată lumea vorbeşte prea repede, pentru că până traduci în română ce ţi s-a spus, ei trec deja la propoziţia următoare”, a spus Monica Gabor, pentru perfecte.ro.

Legătura neștiută între Antonia și Monica Gabor. Se cunosc de peste 10 ani de zile

În 2008, nimeni nu ştia de existenţa frumoasei Antonia, iar prezenţa ei în showbiz s-a produs  cu ajutorul Monicăi Gabor, la vremea aceea soţia lui Irinel Columbeanu.

La 19 ani, Antonia Iacobescu şi-a făcut intrarea în lumea mondenă autohtonă, fiind prezentată drept „cea mai bună prietenă’ a Monicăi Gabor.

Foto:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton