Fiul Manuelei Hărăbor, la un pas de tragedie: "S-a aplecat peste balcon și a căzut în gol"

 Oana Pantazi
.

Fiul Manuelei Hărăbor este ființa cea mai importantă din viața actriței și rațiunea ei de a trăi. Andrei, acum în vârstă de 31 de ani, a fost diagnosticat cu autism în copilărie, iar mama lui a traversat nu o dată momente dificile. Iată ce a povestit cunoscuta actriță despre relația cu fiul ei, dar și despre teama pe care a resimțit-o când Andrei a fost în pericol!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiul Manuelei Hărăbor este cel mai important băiat din viața ei și, la 31 de ani are o drăgălășenie și o inocență pe care bărbații de vârsta lui au pierdut-o de mult, iar tocmai asta îl face adorabil. Actrița mărturisea că Andrei a transformat-o în femeia care este acum, că a învățat enorm de la el și că până în momentul venirii pe lume a fiului său nu a cunoscut iubirea. „Sau, mai exact, până în momentul în care am înțeles că Andrei e altfel decât ceilalți copii”, dezvăluia ea pentru VIVA! Într-un interviu recent, Manuela Hărăbor a vorbit despre fiul ei, dar și despre momentele dificile peste care au trecut împreună.

Manuela-Harabor14-1024×768-1024×768-1Manuela-Harabor14-1024×768-1024×768-1

Fiul Manuelei Hărăbor, la un pas de tragedie

Manuela Hărăbor a rememorat recent câteva momente dramatice din viața sa și a fiului ei, mărturisind că aceste experiențe au zdruncinat-o, mai ales că, într-una dintre situații era departe de Andrei și în imposibilitatea de a acționa imediat.

„Am avut parte de două experiențe foarte dureroase. Prima, eram în America, trebuia să mă întorc în țară, am sunat acasă și am aflat că tata îl pierduse pe Andrei în parc.

Am încercat să schimb biletele de avion, mă simțeam prinsă într-o capcană și nu știam ce să fac. După câteva ore l-au găsit pe Andrei. A vrut să-l răpească cineva, dar a intervenit Jandarmeria”, a povestit Manuela Hărăbor pentru FANATIK.

Citește și: E mamă singură de la 22 de ani! Manuela Hărăbor, declarații emoționante despre fiul ei, diagnosticat cu autism: „Nu am cunoscut iubirea până în momentul în care am înțeles că e altfel decât ceilalți copii”

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!”

Citește și: Cum arată și cum se întreține Manuela Hărăbor, la 53 de ani: „Nu mi-am făcut nicio operație estetică de frică'

Citește și: A debutat în „Veronica” la 4 ani. La 52 de ani, Manuela Hărăbor spune totul despre filmul care i-a schimbat viața, încă din copilărie: „Nu am luat rolul principal din cauza încăpățânării mele!”

A doua întâmplare a fost și mai dramatică și s-ar fi putut transforma cu repeziciune într-o tragedie, dacă ar fi fost la un etaj superior, fiindcă fiul Manuelei Hărăbor a căzut de la etaj…

„A doua întâmplare, vara următoare am plecat la mare. Am închiriat un apartament cu părinții mei și Andrei. M-am întors în București că aveam spectacole și, în perioada asta de trei zile cât am lipsit, Andrei și-a spart capul. S-a aplecat peste balcon, de la etajul unu, a alunecat și a căzut în gol pe un petec de pământ de 60 de cm pătrați.

Dacă ar fi căzut pe gard sau pe beton…Am ajuns la spital, l-am găsit sedat, medicul mi-a spus că nu are nicio leziune și că a avut un noroc extraordinar. A două zi dimineață, Andrei s-a trezit și mi-a spus: Mama, hai la plajă', a mai spus actrița pentru sursa citată.

Credința a ajutat-o să treacă peste greutăți

La un moment dat, Manuela Hărăbor (54) mărturisea, referindu-se la condiția medicală a lui Andrei, că va avea toată viața alături un copil de 6-7 ani alături. Avea 22 de ani, era studentă în anul 3 la Actorie și deja o femeie divorțată când a aflat că era însărcinată. Și a decis să păstreze copilul cu toată ființa ei, deși știa că tatăl, Dan Chișu, nu se va implica… Și, într-adevăr, acesta a fost prezent în viața fiului său doar prin intermediul pensiei alimentare.

Au trecut anii și fiul Manuelei Hărăbor s-a transformat într-un tânăr superb, cu suflet inocent de copil, un copil de care va trebui să aibă grijă tot restul vieții ei. Bucuria pe care i-a adus-o Andrei a fost însă umbrită și de probleme greu de gestionat.

„Acum vreo 15 ani, când a intrat într-o prepubertate și au început crizele de epilepsie. Eram zdruncinată și nu știam… nu înțelegeam cum să-l ajut. Și atunci l-am cunoscut pe părintele Valerian care m-a învățat să merg pe alt drum. Ulterior am început să merg la mănăstirea Radu Vodă unde l-am cunoscut pe părintele Ipolit.

Este puțin mai mare ca Andrei și îl consider cel de-al doilea fiu al meu. Prin apropierea de Andrei, prin rugăciunile și felul de a vorbi al părintelui am reușit să depășesc acest moment foarte greu. Crizele de epilepsie s-au oprit și el a avut o evoluție fantastică, a mai spus actrița pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton