"Nu puteam să dau un telefon să vorbesc cu el". Fiul lui Mihai Șora, acuzații grave către soția filosofului, la înmormântarea maestrului

 Dumitrache Laura
.

Fiul lui Mihai Șora, acuzații grave către soția filosofului, la înmormântarea maestrului. Mihai Șora a fost înmormântat astăzi, 28 februarie, la cimitirul Bellu din Capitală. Fiul acestuia i-a adus acuzații grave soției filosofului, Luiza Palanciuc, chiar la slujba de înmormântare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Mihai Șora, acuzații grave către soția filosofului, la înmormântarea maestrului. Tom Șora a vorbit la înmormântarea tatălui său despre relația dintre ei doi, acuzând-o pe soția eseistului că nu i-ar fi dat voie să comunice cu acesta.

mihai soramihai sora

Slujba de înmormântare a filosofului Mihai Șora a fost marcată de un moment surprinzător. Fiul acestuia, Tom Șora a ținut un discurs la căpătâiul tatălui său, lansând acuzații la adresa Luizei Palanciuc. Bărbatul susține că nu a fost înștiințat de moartea filosofului.

Citește și: Mihai Șora este înmormântat astăzi, cu onoruri militare. Soția și prietenii îl conduc pe ultimul drum pe marele filozof

Citește și:Cine sunt copiii lui Mihai Șora. Filosoful și-a pierdut fiul cel mare anul trecut

Citește și:Cine este fosta soție a lui Mihai Șora, mai tânără cu 56 de ani decât el. Cu ce se ocupă, de fapt, Luiza Palanciuc

Citește și:Cum s-au cunoscut Mihai Șora și Luiza Palanciuc. Între cei doi există o diferență de vârstă de 56 de ani

Fiul lui Mihai Șora, acuzații grave către soția filosofului, la înmormântarea maestrului

Mihai Șora a fost înmormântat astăzi cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu din Capitală. Rudele și prietenii l-au condus pe ultimul drum pe filosoful Mihai Șora. Cu toate astea, în biserică a avut loc un moment surprinzător. Fiul eseistului, Tom Șora a ținut un discurs uimitor, în care îi aducea acuzații grave soției lui Mihai Șora, scriitoarea Luiza Palanciuc.

Tom Șrora a acuzat-o pe Luiza Palanciuc că nu i-a permis să comunice cu tatăl său. „Am venit și în numele surorii mele, Sanda Șora, care nu a putut veni din motive de sănătate. Nu aș venit să țin acest discurs, acestă prelegere, dacă nu m-aș fi simțit obligat să fac lucrul ăsta. E spontană, nu am pregătit-o, am improvizat acum, dar am de spus niște lucruri care trebuie spuse, chiar dacă în cadrul ăsta au fost numai lucruri foarte frumoase aduse în sprit elevat, eu voi spune alte lucruri. Scurte.„, a spus Tom Sora, potrivit stiripesturse.ro.

Cum a aflat Tom Șora că tatăl lui a decedat

Fiul lui Mihai Șora a continuat discursul la căpătâiul tatălui său și a declarat că Luiza Palanciuc nu i-ar fi permis să vorbească cu acesta. Mai mult, bărbatul a dezvăluit cum a aflat de moartea tatălui său, Mihai Șora.

Am aflat de moartea tatălui meu cu totul întâmplător, și anume o cunoștință a surorii mele a citit pe Facebook că a murit tatăl meu. Eu locuiesc în Germania. Și atunci sora mea, sâmbătă seara, mi-a spus că a murit tatăl nostru. Deci nu am fost înștiințat că a murit, am aflat întâmplător. Relația noastră, a familiei noastre cu tatăl nostru a fost sistematic împiedicată în ultimii 10 ani. Nu am putut lua legătura cu el nici telefonic, nici prin mail, a fost blocată. Nu puteam să dau telefon să vorbesc cu el, eram cenzurat. Am încercat de nenumărate ori în acești zece ani să iau contact cu el, nu am putut.„, a mai spus acesta.

Tom Șora: „Nu am putut vorbi cu el”

Fiul lui Mihai Șora a povestit că în urmă cu trei ani s-a întâlnit cu filosoful și au discutat într-un local. Atunci, Tom ar fi sperat că relația cu tatăl lui se va schimba și vor discuta mai des. Din păcate, se pare că relația lor nu s-a schimbat.

„Acum trei ani am făcut o chestie specială: am venit neanunțat când erau demonstrațiile din august, din 2019, am venit spontan și acolo, practic, în piață, am vorbit cu tatăl meu și până la urmă, printr-o minune, am reușit să ne întâlnim de două ori într-un local, nu acasă. Și acolo am vorbit și a fost destul de bine ce am vorbit și am sperat că relația se va normaliza și că voi putea vorbi din nou, normal, la telefon, personal, cu tatăl meu care acum trei ani era lucid, se putea vorbi foarte bine cu el. După vreo două săptămâni, când m-am întors în Germania, am dat telefon să văd ce mai faci, cum îți merge…. Imposibil, nu am mai putut vorbi cu el', a mai dezvăluit fiul lui Mihai Șora.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton