Ce trucuri de frumusețe are Daniela Condurache, la 66 de ani: "Eu mă spăl pe cap cu apă de ploaie. Îmi mai pun și o mască pe care o fac cu..." / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Daniela Condurache este o femeie frumoasă și extrem de cochetă. La 66 de ani, interpreta de muzică populară are grijă de aspectul ei fizic, felul în care se prezintă în fața spectatorilor ei fiind foarte important. Artista arată impecabil la fiecare apariție, însă, după cum ne-a mărturisit, trucul pe care îl folosește pentru podoaba capilară este unul naturist, la îndemână și deloc costisitor. Iată ce trucuri de frumusețe are Daniela Condurache, la 66 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce trucuri de frumusețe are Daniela Condurache, la 66 de ani. Daniela Condurache este atentă la felul în care apare pe sticlă, vocea ei specială fiind dublată de aspectul impecabil. Într-un interviu pentru viva.ro, celebra artistă ne-a mărturisit care este secretul părului ei superb. Chiar dacă pare să investească o mulțime de bani în tratamente costisitoare, interpreta de muzică populară ne-a asigurat că folosește doar ingrediente naturale.

3-23-2

Citește și: De ce a divorțat Daniela Condurache de fostul ei soț. În ce relații au rămas acum: „Mi-a fost tare rușine și greu, pentru că…'

Citește și: De ce nu are Daniela Condurache copii. E cel mai mare regret al său: „A trebuit să fac extrem de multe sacrificii”

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito s-a recăsătorit, la 8 ani de la divorț. Ce regulă se respectă în căsnicia lui: „Nu putem funcționa, dacă nu…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a devenit Inna cântăreață și de ce a fost la un pas să renunțe la muzică: „Mama era cântăreață de muzică populară, cântam în corul bisericii'. Cum a afectat-o moartea bunicii / EXCLUSIV

Ce trucuri de frumusețe are Daniela Condurache, la 66 de ani

La 66 de ani, Daniela Condurache arată impecabil și e greu să-i dai vârsta. Mai mult, artista de muzică populară are o podoabă capilară de invidiat. Pentru că își vopsește părul, aceasta are grijă să îi păstreze vigoarea, doar că nu folosește tratamente complicate, ci un truc simplu, la îndemâna oricui.

'Eu mă spăl pe cap cu apă de ploaie de la uluc. Eu chiar și prosoapele le fierb cu apă de ploaie și sunt cele mai albe de pe lume. Și fețele de masă la fel. Lumea spune, cum spui și tu, că acesta este secretul părului frumos. Dar și părul meu mai suferă de la un vopsit și de la alte chimicale', a declarat Daniela Condurache, pentru viva.ro.

Daniela Condurache: 'Pentru păr este foarte sănătos…'

Celebra interpretă de muzică populară își mai face, din când în când, câte o masă de păr din ingrediente naturale. Pentru aceasta, Daniela Condurache folosește doar gălbenuș de ou și ulei de măsline.

'Pentru păr este foarte sănătos să îți faci măști naturale. Când am timp îmi mai pun și eu pe cap o mască pe care o fac cu un gălbenuș de ou și ulei de măsline. Este minunat pentru părul nostru o astfel de mască. Ajută firul de păr, îl face mătăsos și îl întărește', a mai declarat Daniela Condurache, pentru viva.ro.

Interpreta de muzică populară și-a cunoscut soțul când avea 6 ani

Daniela Condurache s-a îndrăgostit de soțul ei când avea doar 6 ani. Viața i-a adus din nou aproape, după ani buni, și, chiar dacă în clipa revederii, avea fiecare alt partener, relația s-a reînnodat și, în cele din urmă, au ajuns la Starea Civilă.

‘Prima dragoste a fost la șase ani, când eram preșcolari, am fost colegi. E vorba despre Constantin Mândrișteanu, căruia i-am devenit soție. Eram colegi și aveam afinități unul față de altul. Ne-am regăsit după mulți ani, la Orchestra Rapsozii Botoșanilor.

Bucuria de a ne revedea după atâta timp a fost reciprocă, ne-am redescoperit unul pe celălalt. El avea atunci altă prietenă, eu alt prieten. Fiind împreuna în fiecare zi, în turnee, ne-am apropiat’, a mărturisit Daniela Condurache la Etno TV.

Daniela Condurache a mers la divorț cu piciorul rupt

Deși relația lor a început încă din copilărie, căsnicia lor nu a durat, din păcate. După 16 ani, Daniela Condurache și soțul ei s-au despărțit, dar au rămas buni prieteni.

'Am fost căsătoriți 16 ani, motivul nostru la divorț: am fost prea mult timp plecată de acasă. La divorț aveam piciorul rupt, am mers la divorț la brațul lui. Adevărul e că orice bărbat are nevoie de nevastă acasă, măcar din când în când. Eu recunosc, ascensiunea profesională nu mi-a mai dat voie să stau acasă. Flacara încă există, ne purtam respect reciproc, colaborăm, povestea Daniela Condurache, într-un interviu mai vechi pentru taifasuri.ro.

Artista regretă că nu are copii

Pe de altă parte, unul dintre cele mai mari regrete ale cântăreței de muzică populară este că nu a reușit să devină mamă.

'Am multe regrete, pentru că în carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii şi nu spun că n-aș investi tot atât, dar mi-am neglijat de foarte multe ori familia. Mi-am dorit enorm să fiu pe scenă şi oamenilor să le placă ceea ce cânt, dar mi-aș fi acordat şi o parte din timp pentru familie şi, de ce nu, pentru copii. Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini şi îi iubesc extrem de mult', a mai spus Daniela Condurache.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton