Fiul lui Marcel Toader a vândut apartamentul din București pentru a scăpa de datorii! A avut de returnat 150.000 de euro de pe urma tatălui său

 Oana Pantazi
.

Moartea neașteptată a lui Marcel Toader a adus multă durere pentru cei apropiați, dar, ulterior, și multe încurcături, deoarece fostul om de afaceri avea multe încurcături financiare… Drept urmare, fiul său, Maximilian, a fost obligat să preia datoriile tatălui său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

La începutul lunii august a anului trecut, vestea că Marcel Toader a murit a șocat o țară întreagă. Omul de afaceri avea doar 56 de ani… Din păcate, la aproape un an de la decesul acestuia, situația este încă dificilă, iar Maximilian, fiul omului de afaceri, se confruntă cu probleme.

Dat fiind că moștenitorii unui defunct, odată cu averea acestuia, moștenesc și datoriile, în cazul în care nu renunță la tot, iar atunci sunt scutiți de obligații ulterioare, Maximilian a rămas de pe urma tatălui său cu o datorie de nu mai puțin de 150.000 de euro. Drept urmare, a fost nevoit să vândă apartamentul din București pentru a achita restanța de 10.000 de euro la întreținere, iar cu restul banilor obținuți a acoperit datoriile acumulate pe firma „Bleu Ciel'.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

Cu ce a rămas Maximilian de pe urma tatălui său

Marcel Toader fusese executat silit pentru datoriile sale, iar apartamentul său, scos la licitație. După moartea acestuia, fiul său și-a luat obligația de a scăpa de datorii înainte de a intra în posesia bunurilor rămase de pe urma părintelui său.

Eu trebuie să rezolv datoriile pe care tata le avea pe firmă, pentru ca apoi să pot discuta despre succesiune şi despre bunurile pe care le avea tata pe numele lui. Sunt datorii de 150.000 de euro şi sper să le şterg după vânzarea apartamentului, care este deja executat silit. Abia după ce se lichidează partea asta, pot să-mi dau seama ce voi moşteni. Tata avea pe numele lui nişte terenuri şi o maşină', spunea Maximilian Toader.

Marcel-Toader-_i-băiatul-lui-3-717×1024Marcel-Toader-_i-băiatul-lui-3-717×1024

„Probabil și tata e cu sufletul împăcat”

În cele din urmă, Maximilian a reușit să vândă apartamentul rămas moștenire de la tatăl său, notează spynews.ro, chiar înainte de a începe pandemia de coronavirus, scăpând de grija datoriilor, care ar fi continuat să se acumuleze. Fiul omului de afaceri a declarat că a luat un preț bun pe imobil, care, chiar dacă era o construcție veche, se afla într-o zonă centrală.

„Acum sunt liniştit, probabil şi tata e cu sufletul împăcat. De acum încolo trebuie să mă ocup de terenuri. Am de alergat, trebuie făcute acte. O să am răbdare', a declarat Maximilian Toader.

Citește și: Ce dietă ține Silvia Dumitrescu, la 60 de ani. A slăbit 14 kilograme în 4 luni și s-a pozat în costum de baie: „Am urmat un regim strict”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton