S-a aflat ce salariu încasau Vulpița și Viorel la Acces Direct! Cei doi aveau la dispoziție chiar și un apartament și mașină cu șofer

 Cica Cristina
.

S-a aflat nu doar motivul pentru care Vulpița și Viorel nu vor mai apărea la Acces Direct, dar și salariul pe care îl încasau și facilitățile de care beneficiau lunar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Serialul în care protagoniști erau Vulpița și Viorel, la Acces Direct, s-ar fi încheiat spre surprinderea tuturor. Veronica și-a făcut bagajele și s-a întors în Blăgești, după ce colaborarea cu Antena 1 s-a încheiat.

După ce mai bine de jumătate de an și-au prezentat povestea, presărată cu multe lacrimi, scandaluri și drame, se pare că cei doi revin în anonimat.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau, față în față la tribunal, pentru divorț și custodia copiilor! Vedeta a făcut primele declarații:„Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine'

Conform prezentatoarei emisiunii Acces Direct, saga tinerei din Blăgești și a soțului ei se oprește aici… dar nu este exclus ca cei doi, la cererea telespectatorilor, să revină.

Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment, legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu (n.red.: Veronica) rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă! Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic’, a anunțat Mirela Vaida, la finalul emisiunii de ieri.

Citește și: Emily Burghelea revine la Kanal D, după scandalul de la Antena 1?Anunțul făcut de fosta asistentă de la Acces Direct

Motivul pentru care Vulpița nu mai apare la Acces Direct

Surse apropiate producției „Acces Direct' ar fi dezvăluit și motivul pentru care cei doi nu vor mai apărea în platou.

 Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă. Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale. Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor', a declarat o sursă pentru Impact.ro.

Aceleași surse au vorbit și despre salariul pe care cei doi soți îl primeau pentru a apărea pe micul ecran: ar fi încasat nu mai puțin de 2000 euro/lunar.

Pe lângă această sumă, cei doi ar fi beneficiat și de un apartament, o mașină cu șofer, iar toate cumpărăturile alimentare erau făcute tot pe banii postului. Cu alte cuvinte, din cei 2000 de euro, cheltuielile familiei Stegaru nu se ridicau la mai mult de 100 euro, râmânând cu o sumă frumușică când trăgeau linie.

Citește și: Scandal monstru între Mircea Badea și Dorian Popa. Prezentatorul Tv s-a enervat la culme:'Trebuie să îl bage la pușcărie'

Emily-Burghelea-și-a-dat-demisia-de-la-Acces-Direct-3-1-1Emily-Burghelea-și-a-dat-demisia-de-la-Acces-Direct-3-1-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton