Fiul lui Donald Trump și al Melaniei și-a depășit tatăl în înălțime. La doar 14 ani, Barron are peste 1,90 m

 Oana Pantazi
.

Fiul lui Donald Trump și al Melaniei e cea mai bună dovadă că așchia nu sare departe de trunchi, cel puțin din punct de vedere fizic! La doar 14 ani, puștiul l-a depășit vizibil în înălțime pe tatăl său, care are 1.90 m!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Acum patru ani, fiul lui Donald Trump și al Melaniei devenea America’s First Boy, fiind primul copil de sex masculin venit să locuiască la Casa Albă din 1963 încoace. De atunci au trecut 4 ani, iar puștiul firav și aparent destul de introvertit s-a transformat într-un adolescent care deja și-a întrecut părinții în înălțime.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

Fiul lui Donald Trump e de nerecunoscut

În cele mai recente fotografii, Barron pare complet schimbat, în ultimul an fiul lui Donald Trump trecând prin niște schimbări fizice evidente. Și cum se spune că așchia nu sare de trunchi, iată că mezinul președintelui SUA confirmă zicala. Dacă mama lui, Melania, are 1.80, iar tatăl, 1.90 m, iată că Barron și-a depășit părintele cu aproape o jumătate de cap și, la doar 14 ani, are o înălțime care l-ar face potrivit pentru NBA… Cu siguranță însă, Barron va urma tradiția familiei și se va ocupa de afaceri sau de politică, la fel ca frații săi mai mari.

Citește și: Gabriel Cotabiță, despre secretul căsniciei fericite cu o femeie mai tânără cu 30 de ani: „Trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă un om care te iubește necondiționat!”

Barron a fost poreclit de mama lui micul „Donald”

Barron este singurul copil al cuplului Donald-Melania (Trump mai are patru copii cu prima și a doua lui soție, Ivana Trump și Marla Maples), dar este cel mai mic, iar părinții lui s-au străduit, și o fac în continuare, să-l protejeze pe cât se poate în situația dată. Acum, Barron studiază la St. Andrew’s Episcopal School, din Maryland, evident o instituție de învățământ privată.

Puștiul blond cu ochi mari albaștri se pare că îi calcă pe urme tatălui său, după cum afirmă mama lui, care îi spune fiului său „micul Donald':

„Este un băiețel energic, foarte special,  isteț. Este independent și încăpățânat, și știe exact ce vrea. Uneori îi zic micul Donald. Este un melanj între noi ca look, dar personalitatea lui e motivul pentru care îi spun micul Donald', mărturisea Melania Trump într-un interviu, în 2017.

De altfel, datorită mamei lui – care vorbește slovenă, germană, franceză, sârbă și engleză – Barron vorbește fluent și slovena, deci puștiul nu îi seamănă numai tatălui său.

Citește și: Ce face Raluca Arvat și cât de mult i s-a schimbat viața după ce a plecat de la PRO TV: „Am înțeles târziu că familia este cea mai importantă”/ EXCLUSIV

Foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton