Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul în două ore, la 3 ani: "La 6 ani, citea deja o carte pe zi"

 Oana Pantazi
.

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur este un copil extrem de dotat – Kadri a învățat alfabetul în doar două ore, la vârsta de 3 ani, după cum a dezvăluit recent chiar mama lui. Cei doi artiști sunt căsătoriți de mai bine de 16 ani și au împreună trei copii, de care sunt foarte mândri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur și-a dezvăluit capacitățile extraordinare de la o vârstă fragedă, dovedind că este un mic geniu. După cum a povestit chiar mama lui în mediul online, Kadri a învățat alfabetul la 3 ani, iar la 6 ani, vârstă la care cei mai mulți copii abia buchisesc primele litere, puștiul citea câte o carte pe zi!

26047346_1356429921135276_5058322062219339245_n26047346_1356429921135276_5058322062219339245_n

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul la 3 ani

Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai longevive, dar și nonconformiste cupluri din showbiz. Cei doi artiști au împreună trei copii minunați, Sofia (15 ani), Kadri (6 ani) și Roxana (9 ani), înfiată acum 5 ani. Nu mai e un secret pentru nimeni că, în urmă cu niște ani, cei doi părinți au optat pentru sistemul homeschooling pentru fiica lor, Sofia, fapt care, la vremea respectivă, a creat un adevărat vârtej mediatic. Iată că, recent, vedeta a povestit pentru prima oară despre performanțele fiului său, Kadri.

Citește și: Fiul cuplului Dana Nălbaru – Dragoș Bucur a fost operat recent: „O intervenție chirurgicală complicată”

Citește și: Dragoș Bucur a renunțat la rețelele sociale: „E o discuție delicată și sensibilă

Citește și: Cum arată acum India Roxana, fetița înfiată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, în urmă cu 3 ani. „În sfârșit, cea mică nu mai are atâta tristețe în privire…”

Citește și: Un bărbat și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina, după ce a luat-o în gazdă: „Ne vom petrece tot restul vieții împreună'

„La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La șase ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită.

Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere. Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul.

Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Ma gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit, a dezvăluit Dana Nălbaru în mediul online.

Au ales homeschooling pentru fiica lor în 2016

În 2016, pe când fetița lor cea mare avea 9 ani, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au luat o hotărâre considerată extremă de mulți: aceea de a-și retrage fiica de la școală și a o educa în sistem homeschooling. Decizia lor a creat adevărate polemici, cuplul fiind îndelung chestionat pentru hotărârea luată.

„Am retras-o pe Sofia de la şcoală. De tot. Am ales ca ea să înveţe în sistem homeschooling despre lucrurile care îi plac şi fără constrângeri, fără competiţii impuse, fără note sau calificative (…) Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi şi momente dificile, dar am încredere în noi, ca echipă şi, unde-s doi puterea creşte, nu-i aşa?', anunța Dana Nălbaru.

Trei ani mai târziu, Dragoș Bucur dezvăluia că acest sistem funcționează foarte bine pentru fiica lor.

„Acum ce fac, mă apuc să dau iar apă la moară? Fiecare familie își vede de viața ei, fiecare homeschooler cu experiența personală. Pentru noi funcționează în continuare bine și cred că Sofia s-a dezvoltat foarte frumos’, a declarat Dragoș Bucur pentru viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton