Larisa Drăgulescu vrea ca fostul soț, Marian Drăgulescu, să câștige Survivor: ”Îi țin pumnii”

 Cruceru Cristina
.

Larisa Drăgulescu vrea ca fostul soț să câștige Survivor România. Vedeta a vorbit despre parcursul lui Marian Drăgulescu în competiția sportivă, la care participă. Aceasta speră ca Marian Drăgulescu să fie câștigătorul acestui sezon, căci merită, spune ea. Declarațiile inedite făcute de Larisa Drăgulescu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Larisa Drăgulescu își dorește ca fostul ei soț, Marian Drăgulescu, să câștige Survivor România 2022. Vedeta vrea ca tatăl copiilor ei să ia premiul cel mare, pentru că merită, spune ea. Marian Drăgulescu este unul dintre cei opt concurenți rămași în competiția Survivor, în lupta pentru premiul cel mare. Fostul mare gimnast se va lupta cu adversarii săi în confruntările individuale, începând de duminică, 22 mai, la PRO TV.

Larisa-DragulescuLarisa-Dragulescu

Larisa Drăgulescu este una dintre cele mai neconformiste vedete de la noi din țară. A trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Drăgulescu, faimosul gimnast, ani buni. S-au despărțit din cauza neînțelegerilor, însă Larisa continuă să vorbească frumos despre fostul ei partener de viață. Mai mult decât atât, aceasta își dorește ca gimnastul să câștige premiul de la Survivor România.

Citește și: Câți bani plătește la stat Larisa Drăgulescu din ce câștigă pe site-urile pentru adulți: „Aproape jumătate din încasările mele se duc pe impozite'

Citește și: Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud. De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Citește și: Boala autoimună de care suferă Xonia a intrat în remisie: „Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor”

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele imagini cu noua iubită, Ștefania Duca: „Atât de frumos e să guști din toate experiențele”

Larisa Drăgulescu vrea ca fostul soț, Marian Drăgulescu, să câștige Survivor România

Larisa Drăgulescu a mărturisit faptul că urmărește emisiunea Survivor România 2022, pentru că fostul ei partener de viață este concurent. Mai mult decât atât, vedeta recunoaște că vrea ca Marian Drăgulescu să fie câștigătorul acestei ediții.

'Nu stau după câștigurile niciunui bărbat. Mi-ar plăcea, spre exemplu, ca fostul meu soț, Marian Drăgulescu, să câștige potul cel mare la emisiunea Survivor. Mă aștept ca calitățile lui de sportive de performanță să-l ajute să ajungă în fazele finale ale întrecerii și-i țin pumnii. 100.000 de euro, cât am înțeles că e premiul, nu e o sumă de ignorat! Personal, sunt alături de el, în primul rând fiindcă mă uit la emisiune, când ajung, pentru a-i urmări șansele. Însă nu fac asta pentru că aș avea nevoie de banii lui, într-un fel sau altul', a declarat Larisa Drăgulescu, pentru impact.ro

De ce vrea Larisa Drăgulescu să câștige fostul soț

Larisa Drăgulescu a mai vorbit și despre o vacanță pe care Marian Drăgulescu ar putea să o petreacă alături de copiii lor. Vedeta susține că nu ar spune NU unei vacanțe în 'familie', alături de fostul ei soț și de copiii pe care îi au împreună.

Dacă va dori să meargă cu copiii undeva și să mă invite și pe mine, nu voi spune nu. Am mai fost împreună, ca un fel de familie! Dar asta nu înseamnă că depind de vreun bărbat sau altul!

Rămâne doar la latitudinea sa dacă va dori să se relaxeze alături de noi după emisiune sau poate doar împreună cu copiii săi.', a spus vedeta, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton